Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
t72killer #90160 üzenetére
Láma kérdés: a neon glimmlámpának melyik egészségesebb? DC vagy AC?
DC-vel ugye állandóan a negatív pólus világít, ac-n váltakozik. Arra gondoltam, hogyha találok egy 4,x->100V buck boostert, egy 18650-es akksiról üzemeltethetném a kis neon fényforrást. Persze leamortizálni nem szeretném őket. -
Reggie0
félisten
válasz
Az izzonak nincsen vonalas spektruma, mert ott nem a toltogaz kisulese miatt tortenik a fenykibocsajtas, hanem a benne levo szal homerseklete miatt.
A glimm lampa viszont nem izzo, ott gazkisules van. Viszont a glimm lampaban nem csak tisztan neont szokas tolteni, igy a spektruma sem feltetlen tiszta.
Szerintem deuterium lampat keressel, annak ket diszkret vonala van, az egyik szep piros.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
csak egy kis pocs ellenallas kell ele, itthon is lehet kis muanyag tokban venni, par ft. nalunk is ilyen van tobb helyen, pl furdoszobai vilagitas visszajelzo, de a vezerelt aramra is tettem es az eloszto dobozon kivulrol latom mikor van ejszakai.
nem tom mire akarod hasznalni, de fenye szinte semmi. regen mi natrium lampat hasznaltunk, de az eleg koltseges, cserebe egy hullamhosszu es baromi eros fenye volt (meg egy nagy vasdoboz amiben volt a trafoja es elektronikaja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest