Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem lehet, hogy túl nagy a távolság a proci és borda között? Oda olyankor inkább termopad ajánlott. Tudom ezért páran a Dunába lövetnének ruhástól, de én ilyen noname lengyel pasztát használok. Soha semmit nem hozták még vissza évek után se, hogy baj van.
Sőt én se tapasztaltam hátrányát az olcsóságanak. Elhiszem, hogy az aranyáras paszták pár fokkal többet tudnak, de szerintem annyit akkor sem érnek, és ez nem fillerb@szás, csak makacs tények. 
@Razorbenke92:
-
Barret001
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Remélem a borda alján méred a hőfokot,közel a procihoz! Bacsis lekvárral is próbálkozott. Van a processzoron sapka?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt én se tapasztaltam hátrányát az olcsóságanak. Elhiszem, hogy az aranyáras paszták pár fokkal többet tudnak, de szerintem annyit akkor sem érnek, és ez nem fillerb@szás, csak makacs tények. 
ekkold