- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Beni2360 #80495 üzenetére
olvastam es ezert se jatszanek vele. en meg a nem gyari cekasz csere hive se vagyok, plane ilyen szetbontott formaban. foleg akkor nem ha nem csak en hasznalom hanem pl a csalad is.
nalunk a szendvicssutot is kapcsolo orara tettem, semmikepp ne fordulhasson elo hogy hosszabb ideig magara hagyva mukodik.
off:
egyszer egy kolleganom vett a melohelyre magank egy kenyerpiritot. amint meglattam egybol mondtam neki hogy soha eszbe ne nyuljon belenyulni barmivel pl kipiszkalni a beszorult kenyeret. ha beszorul szoljon. huzza ki majd en kiszedem, nem eleg kikapcsolni ki is kell huzni.
egyik nap megyek es ott all halalra valt arccal, nez ram egy villaval a keziben. mondom belenyultal ugy hogy be volt kapcsolva ugye. hat igen, mert nem jott ki a kenyer es mar nagyon egett. es persze szikrazott nagyon, hat elegge megijedt. lecsesztem pont ezt mondtam ezt ne. szerencsere elszakadt benne a cekasz, nem bakkta agyon. kenyerpiritot azonnali hatallyal megszuntettem, zsinort levagtam, eszebe se jusson hasznalni a masik oldalat, kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest