Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája. 
 Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dr. Szilikát őstag Kínai oldalakon szokott lenni, de nem tudom, mennyire gondoltad át az áramigényt, ami a transzformációs elv miatt többszörös, illetve a nagy bemeneti áram a veszteség szempontjából is hátrányos. Ahogy én szoktam, illetve ebben az esetben is tenném: XL4015 CC/CV modul és 24 V / 2A monitortápom van hozzá. 5 x 4,2 = 21 V töltési végfeszültség és még maradna nagyon optimális 3 V tartalék. Noha ennek a modulnak akár 1 tizedvolt is elég lenne, szükséghelyzetben. Nyilván a töltőáram igény szerint, 1C általában. 5S BMS ettől függetlenül szükséges, ami természetesen nem töltésszabályzó. 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold