Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha modellvasút, akkor nem tudom a pontos nevét mert úgy 25 éve nem foglalkoztam sajnos ezzel pedig volt pár komoly terepasztalom,
talán nagyfrekvenciás modellvilágítás a neve.
lényege hogy a két sínre 25-30kHz 12V váltakozóáramot kapcsolnak, az a mozdonyok motorjára semmilyen hatással nincs az induktivitása miatt, az izzók a vagonokba meg állandóan világíthatnak, függetlenül a mozdony táptól. Anno meg is építettem és működött is de ha emlékeim nem csalnak (25 év nem tegnap volt..) a mozdonymotorokkal meg a táptrafóval sorba kellett kötni induktivitásokat..? Már nem tudom. De az biztos hogy szépen működött, az álló és mégis fényárba úszó személyvagonok és mozdonylámpák nagyon jól néztek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Borderlands 4
- Suzuki topik
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold