Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
válasz
Kernel #44541 üzenetére
Egy QUAD405-ös-ről van szó.
Bemenetnek 1 eres kábeleket használtam. Az árnyékolás meg ment a bemeneti GND-re.
Így van két vezeték, ha szabadon lógnak semmi zaja nincs az erősítőnek. Ha viszont összekötöm a jelkábelt az árnyékolással akkor viszont elkezd zúgni. Attól függően mennyire messze van a kistrafótól.
Ha a két panel árnyékolását összekötöm szintén nincs semmi baja. De ha rárakom a potméterre akkor, ha le van véve a hangerő elkezd zúgni. Ha feltekerem újra elhallgat.
Ilyet okozhat földhurok? -
mezis
félisten
válasz
Kernel #44541 üzenetére
Egy Akkords Stereo lemezjátszó-erősítő tápegységével volt hasonlóan furcs tapasztalatom. Kellemetlenül erős volt a hálózati búgás. Hiba kereséshez ideiglenesen a táp elkójával párhuzamosan kötöttem egy elkót, kb 8 cm-es vezeték darabbal. Búgás teljesen megszünt. Kicsavaroztam a gyári elkót, helyére beforrasztottam az eredeti vezetékkel az ús elkót és ismétz ugyanúgy búgott.
A végeredmény az lett, hogy a búgás akkor is teljesen megszűnik, ha az eredeti vezetékkel párhuzamosan beforrasztom az annál kicsivel hosszabb vezetékdarabot is !
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő