Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
sörösló #10079 üzenetére
Nem én kezdtem a NYÁK ajánlgatását a csöves erősítőhöz, inkább figyelmeztettem, hogy nem olyan egyszerű dolog az. Egyetértek az általad írottakkal, de azt nem szabad elfelejteni, hogy manapság már nagyon nehéz beszerezni a forrléceket is (pláne, ha azokat is kerámiából szeretnéd, ahogy már illene). Az atombiztos rögzítés már nem annyira élet-halál probléma, mert senki nem fog loopingozni az erősítőjével, ha sikerül megépíteni, hanem inkább teleszkópös asztalra szereli, csak megóvva legyen.
Semmiképp nem egy apró kihívás, de ha valaki belevág és meg is csinálja, annak csak TAPS.
A Quad 405-ről pedig csak annyit, hohy az egy sikersztori volt többezer lelkes amatőr munkájának az eredménye. Az enyém a mai napig teszi a dolgát, sőt anno csináltam egy csere csatornát is, ami a mai napig a szekrényben várja esetleges cserebevetését, amire nem került még sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest