Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Sőt. Samsungon rootolni is tudod a készüléket, és régióváltás sem kell már. Igaz, hogy innentől kezdve sebezhető a telefon, és bármit ki lehet szedni belőle, és mindjárt nem ér semmit az akár 1 millás telefon knox védelme, de nyilván ez sem zavar. Iphone-ál ezt nem csinálod meg, mert ott biztonságban van minden a telón, nuku feltörés. Ha neked az abszolút kényelem a fontos minél kevesebb interakcióval, akkor rossz helyen vagy.
Egyébként ha fontos információt mondanak nekem, akkor azt mindig kérem írásban is barátoktól is (email, viber, sms, imessage). Ő érdekük is, nem csak az enyém. Senki sem problémázott, hogy miért nem veszem fel inkább a beszélgetést. A bevásárlási listát pedig meg tudom jegyezni még úgyis, hogy 3 és fél hónapja egy agyműtétem volt, mert egy 4,5cm-es érdaganatot szedtek ki a fejemből
És a jövőben is törekedni fogok arra, hogy lehetőleg az agyműködésem, memóriám minél inkább hasonlítson egy fiataléhoz 
-
Shyciii
veterán
Más kérdés, hogy a jog ismeri a szóbeli megállapodás/szerződéskötés fogalmát is
Nem akarlak elszomorítani, de ha te beperled a kereskedőt, mondván szóban ezt mondta, és mást teljesített, és erről lenne felvételed, a bíróság nem ítélne neked, legaklábbis nem egyértelműen. Ez is tapasztalat, még ha nem is közvetlen tapasztalat, de másik cégnél van ilyen irányú tapasztalat. Úgyhogy én erre továbbra sem alapoznék, csak az írásosra. -
Shyciii
veterán
Persze hogy jól jöhet, de attól hogy felveszed nem változott volna semmi. Én is futottam bele már ilyenbe, hogy egy cég mit ígért, és máshogy volt. Névre is meg tudtam mondani ki volt. Mi volt a válasz? A kolléga rosszuil tudta, vagy megváltozott azóta az ár blablabla. Ezerféle okot lehet mondani, vagyis hajadra lehet kenni, hogy te felvetted telefonon. A te példádra különösen érvényes, hogy bármi amit megmondanak, vagy megállapodtok, az csak írásban, sehogy máshogy.
-
Shyciii
veterán
Ideje lenne, hogy súlya/következménye legyen az emberek szavainak.
Ettől miért lenne súlya, és következménye? Hány ilyen példát láttunk már a politikában, v agy hétköznapokban is, vagy munkahelyi megbeszéléseken, és mégse volt se súlya, se következménye.
Erre mondják, hogy a szó elszáll, az írás megmarad. Ami nincs írásban foglalva, az nem ér semmit, lásd üzleti élet, vagy szimpla megállapodások, stb.
Attól hogy te felveszel bármilyen beszélgetést, attól nem fog tágabb értelemben megváltozni a világ, de közelebbi értelemben az ember sem. -
Shyciii
veterán
válasz
Patrik.Varga
üzenetére
A cégek is csak úgy vehetik fel, és tárolhatják, hogy megfeleljenek a jogi követelményeknek, tehát csak úgy ők sem vehetik fel a beszélgetéseket. Egy magánembertől ezt sem elvárn, sem ellenőrzni nem lehet. Ezért lehet cégeknek, és ezért nem lehet magánszemélyeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És a jövőben is törekedni fogok arra, hogy lehetőleg az agyműködésem, memóriám minél inkább hasonlítson egy fiataléhoz