Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekelne a véleményetek két polcsugárzóról, illetve ti melyiket választanátok?
- Bowers&Wilkins 685 s2
- Klipsch RP-160M -
törölt tag
válasz Nemir Ombe #76359 üzenetére
A klipsch tölcséres magasáról azt írják, hogy nagyon jó teret képez a bowers mélyéről meg azt, hogy sokat kopott az elődökhöz képest. Bowersből a CM1 s2 jobb választás?(Most néztem meg az árát a CM-nek, nem ez a kategória )
Ebben a kategóriában és ársávban van esetleg jobb alternatíva?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #76361 üzenetére
Lehet kirándulok akkor egyet pöstre, Miskolcon és környékén nem tudok olyan helyről ahol hallgatózni lehetne. Régebben az MM-ben még árulták a Bowerst , de már csak villogós Sony disco hangfalak vannak.
-
törölt tag
válasz krichd1 #76365 üzenetére
20m2-es panel szobába kellene. Nincs még semmilyen erősítő. Először hangfalat választanék. A b&w 602 és s2 -t már hallottam szólni. A klipsch- re meg tubos videon akadtam rá. Van egy "gyerek" aki ugyan azon a rendszeren sokféle polcsugárzót zenéltet ugyan azokkal a zenékkel. Vicces de fejhallgatóval viszonylag jól lehet hallani.
Kb 300ezer az elkölthető keret. -
törölt tag
Country, jazz, trance, Andrea Bocelli, Willie Nelson amit hallgatni szoktam.
No meg az sem baj ha filmekben is jól muzsikál.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MCGaiwer #76369 üzenetére
Köszi. Elmegyek meghallgatom. Egyelőre csak tapogatózok.
Gyuri Nem polcon lesz, van egy 2,5m széles és 0,5m magas tv szekrény. Arra szeretnék barkácsolni fából és kavicsból valamit. A fémet mindenképpen kerülném.
Mindig van éppen aktuális menőmanó. Tavaly a dínók voltak, idén a Monitor Audio.
Használttól nem zárkózom el de csak, ha tényleg pöpec az állapota. A 20on évesékkel még az a gond, hogy gebasz esetén nincs hozzá alkatrész. Bowersnél is, ha jól láttam, 600 sorozatnál az s3 az utolsó támogatott.Légyszi ne csak azt írjátok, hogy azt ne, hanem ha lehet, esetleg pontos tipust amit igen, mert meg kellene terveznem a Pesti útvonalat, hogy honnan hova menjek hallgatózni, hogy még időben haza is érjek.
-
törölt tag
válasz Nemir Ombe #76377 üzenetére
Köszi. A focal és a sonus faber elég jónak tűnik. Hangját még nem hallottam. Bár árban egy kicsit több mint a b&w 685 s2 és a klipsch és nem sok maradna erősítőre de ha megéri a különbséget, lehet hozzátennék.
-
törölt tag
Maradok bowers vonalon, azt már legalább ismerem viszont az új 600as sorozatot még nem. Van most egy eladó 602 s3 as. Szerintetek ez 80 ért vagy 150 ért a 685 s2?
-
törölt tag
válasz krichd1 #76476 üzenetére
A hirdetést nézve beugrott hogy anno az elsőszéria 600 asokat is úgy reklámozták hogy a belső hangcsillapítás prizma alakú szivacs, merevítésekkel. Na ebből azóta se láttam olyat. Azért elég apró változtatások adhatják a hangkülönbséget mivel a dom ugyan az és a közép sem lehet más ránézésre. Gondolom a keresztváltó minősége, kábelezés no meg a doboz szerkezete lehet a plusz.
Szivesen megvenném de asszony kipenderítene ha meglátna ekkora dobozokkal no meg egy panellakásban overkill lenne aszem. Bár halkan is szépen szólna.
Az alapkérdésre mi lenne a válaszod? Melyik a kevésbé pazarló megoldás? -
-
törölt tag
válasz krichd1 #76530 üzenetére
Basszus akkor ez nem lenne egy olcsó setup. Erősítőt tuti nem vennék használtan. Ott aztán tényleg lutri ki mit vett ki belőle.
Ha csak egy szimpla, viszonylag jobb minőségű erősítőt vennék hozzá, gondolom ugyan ott tartanék hangban mint ha megvettem volna 685s2 őt. Ez a gond a drága hangfalakkal. Drága cucc kell elé.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sikerült végre pontot tennem sok vacillálás után és egy kef ls 50 mellett tettem le a voksom. Egyetlen egy hátránya számomra, hogy nincs gyárilag grill hozzá és van 3 macskánk. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi lehet a különbség az anniversary edition, limited edition és a normál kiadás között?
Illetve milyen erősítő és dac passzolna hozzá? A forrás pc, mobil és tv lenne. -
törölt tag
A hifi olyan mint a nő. Idomaitól eltekintve, mindig egyvalami érint meg benned legelősször. A hifinél ez a hangzás. Ezt pedig csak személyesen lehet igazán megtapasztalni. Hallanod kell a hangját. Viszont ennek a hobbinak is mint a nők esetében van egy csabdája. Túl sok időt és pénzt fordítasz egy valamire, mikor annyi minden mást is csinálhatnál.
-
törölt tag
Ebayen Angliából hirdetnek egy érdekes videoton hangfalat. [link]
-
törölt tag
Avégett kérném a hozzáértők segítségét, hogy panelba érdemes e sztereozáshoz szubládát illeszteni a láncba, anélkül hogy a lakókat magamra haragítanám?Természetesen nem szándékozom bömböltetni, de kétségem van afelől, hogy halkan nem lesz zavaró a közvetlen szomszédságban. Ugyan akkor alacsony teljesítményen meg van e értelme ha a frontokkal összhangban zenél? Remélem érthetően fogalmaztam.
Vagy inkább a szub árát költsem a hangfal párra vagy erősítőre?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek melyik a jobb választás?
Egy használt 4-5 éves kef ls50 220ezerért?
Vagy egy új b&w 685 s2 150ezerért?
Van közöttük hangban ekkora különbség? -
törölt tag
Senki nem hallgatta még ezeket a hangfalakat?
-
törölt tag
válasz #71562240 #78524 üzenetére
Köszi. Örülök, hogy végre valaki pozitív dolgot is mond a Bowersre. A "sok" negatív hozzászólások után nekem aztán már adhatott akárhány csillagot bármelyik tesztoldal vagy magazin, elbizonytalanodtam. Pedig nekem nagyon bejön a hangjuk. Az ls50 t you tubeon hallottam csak. Az az érdekes, hogy amíg a Bowersek videói közel azonos hangképpel szólnak, addig az ls50nél már szinte ahány feltöltő annyi hangkép. Az ls50 től meg az riaszt, hogy válogatós és erősítőre nem szeretnék 200 nál többet költeni.
-
törölt tag
válasz #71562240 #78529 üzenetére
Na akkor futhatom megint a köröket. Átgondolom csak, ha maradnék márkán belül akkor az fájósabb új áron.
s4tch: Szerintem így nem teljesen lehet igaz. Tudom pl. hogy szól egy dm603 és ha megnézek a tubon egy videót amit egy jobbféle mikrofonnal rögzítettek akkor visszaadja azt az aurát amit a hifi keltett. Természetesen fejhallgatóval.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézegetted a kenrik sound-os tubos videokat? Jól megy ezeknek a japóknak. Azok nagyon tetszenek ahol viszik a cuccost mr "takamasi"-nak. Hihetetlen mit össze precizkednek.
Még nem kerestem rá az álványára csak tetszik a minimalista kinézete illetve hogy én is fából szeretnék összedobni valamit. -
törölt tag
Mivel hifi vásárlás előtt állok ezért nézegetem egy ideje a hirdetéseket, de 1-2 szerencsétlen betévedt légyen kívül nem vitt onnan portékát már jó ideje senki. 601s3nak olyan 60 max 70 a normál ára. Ő hatvanért adja darabját.[link]Még arra is lusta hogysaját képet dobjon fel. Nem. Akitől megvette annak a képét használja akkor is ha van melette még vagy 4 féle hangfal. A többi ökör meg megy utánna. Van aki már 140ezret kér egy 602s3 ért. Idióta vadbarom bagázs. Ki a fasz fog venni 140 ért egy 15 éves hangfalat ha 150 ért újat vesz még akkor is ha a régebbieket zeneibbnek mondják, de ezt is csak akkor hiszem el ha már élőben is hallhatok eggyet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PrinceHerceg #78554 üzenetére
Semmi különös. A nagy népvándorlás miatt eltolódott az arány. Túl sok az országban az ingyenélő szarházi és egyre kevesebb a kétkezi melós. Csak ennyi. Bocs az offért.
-
törölt tag
Egy b&w 685s2 mellé jó párosítás lehet egy cambridge audio cxa60? Vagy overkill?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Azt viszont nem kérdeztem hogy van e olyan amelyik biamp os vagy oda mindenképp plusz erősítő kell.
-
törölt tag
Nekem már sok aszem. Végerősítőre nem fog maradni.
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #78566 üzenetére
Szia. Nem működik a linked. Időszűke miatt nem tudtam megnézni.
Esetleg több alternatíva nem lenne?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest