- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#71562240 #34394 üzenetére
Jelen pillanatban a második verzió 5. pontját tartom kiemelendőnek, újak zöme ezért jön ide.
Aki állványon, kábelen gondolkodik, az úgyis túl van az első lépcsőn, ők már remélhetőleg úgy kérdeznek, hogy xy cuccok közé, ha ilyesmi stilust akarok,mit ajánlotok ennyiért.Sztem a konkrét útbaigazitást kéne előtérbe hozni, sok csati vs sztereo, lánc építési sorrend, meg ahogy mondod, 50-200között pár ajánlott lánc. Ezen láncok között majd lehetne olyan irányú nevelést megvalósítani, hogy inkább zenei, mint hifis hanggal kezdjen az ember? Anno jó megszivtam, hogy jól kinéző, márkás, de hosszabb távon hallgathatatlant vettem. Majd évekig porosodott.
1x éve rohadtul nem hittem se tápkábel, se egyáltalán kábel fontosságán, egy állványra meg még 2-3 éve is azt mondtam, hogy majd egyszer. Ha igaza van az ilyen tanácsnak, akkor sem fogja senki kezdő megfogadni.
Akusztikával is foglalkozni kéne, ár/értékben gyakran megérős. Legalább olyan mélységig, hogy "oké, hogy azt szereted, ha be van tolva a sarokba, de legalább próba erejére hozd ki, lehet, hogy jobban fog szólni."
tdd: csövezni sztem egyébként tényleg ajánlott, ha nagyon olcsón akarsz zenét hallgatni, ill nagyon sok pénzt akarsz elverni.
T és D osztályú meg sztem első lépcsőnél nem para. Tampont pl fillérekért lehet venni, és bocsánat,de inkább, mint videoton 6363. -
tdd587
őstag
válasz
#71562240 #34394 üzenetére
Ugyan senki nem kérdezett, de azért megkérdezem: egy ilyen szószedet hogyan fogja megakadályozni az egyszeri kérdezőket abban, hogy feltegyék konkrétan ugyanazokat a kérdéseket, amiket eddig is napjában 5x?
Ha tankönyvet akartok írni a hifizésről, ami majd közismereti tárgy lesz a bme-n, akkor nem szóltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest