- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Az, hogy nem kezelem tényként valaminek a létezését, az miért akadályoz meg abban, hogy az a valami boldoggá tegyen?
Nem tudom bebizonyítani, hogy Isten a vallásom és hitem szerinti formában létezik. Hiszek benne és nekem ez jó, attól függetlenül, hogy melyik az igaz vallás.
Sokkal inkább filozófiai kérdés, ami bennem teljesen tiszta, szóval egyszerűen fogadd el, hogy engem boldoggá tud tenni olyan dolog is, ami nem biztos, hogy létezik (a legtöbb embert egyébként, nem csak engem).
Nyugodtan lehet róla beszélni. Engem az zavar, hogy úgy beszélgettek róla, mint egy objektív, bizonyított tény és nem fogadjátok el az ellenvéleményt.
Ezek mellett még zavar a magas ló, amiről egyesek osztják az igét az "alábbvalóknak", akik más véleményen vannak (igen, ilyet nem igazán találok a másik táborban), ráadásul ha valaki nem hisz el valamit, akkor egyből "Placebo János". Ha mérést szeretne látni, akkor már idióta is.
Aztán zavar a személyeskedés, és még van jó pár dolog.(#23522) kammerer: minden egyes alkalommal megragadod a lehetőséget, hogy kiforgasd a példáimat és ezzel megpróbálj aláásni.
Kiszállok, nem kérek a szókiforgatásból, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Keresek civil szervezet részére bármilyen régi Wi-Fi kártyát, AP-t, vagy antenna kábelt, antennát
- Asus B150M alaplap, I5 6600k processzor, Arctic freezer hűtő
- Fellowes Microban Health-V Fabrik csuklótámasz billentyűzethez/laptophoz - szinte új!
- Új Samsung Galaxy Z Fold5 5G 256GB 12GB RAM Dual
- Eladó a képen látható eszközök
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest