- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Az inventoryval nekem nincs bajom, de a bank elég szűkös. Kizárólag a rare és legendary relikviákat, unique cuccokat és a különböző védőitalokat teszem el, és már alig van hely. Arról rég letettem, hogy cserére/altnak elrakom a jobb legendary cuccokat. Legalább két-háromszor ekkora bank kellene. A stackek szétosztásának hiánya pedig hihetetlen. A 8 komponensből nekem csak 4 kell, a többit mind eladom, de így sincs elég pénzem (mind elszáll health injectorokra), bezzeg a szükséges anyagokból ötször annyi van, mint kéne, a felesleg olyan 10k palládiumot ér, de nem tudom eladni, mert upgradelni is kell valamiből. Szerintem nem jön elég pénz, eddig volt 2 darab kincses járat, de az alap dobozokból ilyen 10-20 esik. Ha azt nézem, egy ótvar zöld vendor fegyver kerül néha 10k-ba, mibe kerülhet egy esetleg random megjelenő unique?
Nézegettem a support/fórum oldalakat, kb. a community fele nem tud haladni, mert kilépett/lefagyott/disconnetelt/abbahagyta a küldetést; nem mondanám, hogy egyéni probléma
. Épp ezért reménykedek egy hotfixben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Épp ezért reménykedek egy hotfixben.