- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
A szerverek leálltak.
Pajzspörgés az egyik legjobb őrző skill, nem avval kell ölni, hanem be tudod kábítani őket és mivel körülötted egy 1-2 méteren belül körbecsap így ezen belül mindenkire hat. Szóval iszonyat jó, hidd el, nagyon hasznos. Egyébként tömegbe aura of power is nagyon jó, nagyon meggyorsítja az energia regenerációd (annál jobban, minél többen vannak az aurád hatáskörébe) ez után kell egy jó freccsenő kard és a leszámolás kardja. Magadra húzol minél több lényt majd pajzspörgés amivel elkábítod őket és lehet tombolni a leszámolással. Energiád nem fog hamar elfogyni, mivel sok ellenség esetén alacsony szinten is nagy mértékben megdobja a regenerációt.
Aurát nem váltogattam, igazából én csak a power aurát találtam hasznosabbnak, többit néha használtam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robot fűnyírók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- iPhone 16 Pro független, abszolut karcmentes és 2026.04-ig garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest