- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
A szerverek leálltak.
Pajzspörgés az egyik legjobb őrző skill, nem avval kell ölni, hanem be tudod kábítani őket és mivel körülötted egy 1-2 méteren belül körbecsap így ezen belül mindenkire hat. Szóval iszonyat jó, hidd el, nagyon hasznos. Egyébként tömegbe aura of power is nagyon jó, nagyon meggyorsítja az energia regenerációd (annál jobban, minél többen vannak az aurád hatáskörébe) ez után kell egy jó freccsenő kard és a leszámolás kardja. Magadra húzol minél több lényt majd pajzspörgés amivel elkábítod őket és lehet tombolni a leszámolással. Energiád nem fog hamar elfogyni, mivel sok ellenség esetén alacsony szinten is nagy mértékben megdobja a regenerációt.
Aurát nem váltogattam, igazából én csak a power aurát találtam hasznosabbnak, többit néha használtam csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Társasjáték topic
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- MacBook Pro 13
- Samsung 98 QLED 4K Smart TV QE98QN90AATXXH 2028.10.27-ig Magyar garanciával eladó
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest