- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambrus
lelkes újonc
válasz
gabor7th
üzenetére
Bárcsak lenne minden pályán radar/lidar de nincs (és ha van akkor is előfordul hogy a végefelé találjuk meg). Én sohasem indulok olyan céllal, hogy összeszedjek mindent vagy SC-t "farmoljak". Csak szórakozás céllal indulok. Eddig minden warbond-ot meg tudtam venni megjelenésük napján így is. Ahogy írtam csak a szórakozás szempont nekem ezért csak 10-es nehézségi szinten játszok így nem mindig van lehetőségem végig rambozni a pályát amikor már indulnának vissza a többiek. Ugyan nem volt rá szükségem, de egyszer vettem pénzért super creditet mert annyi órám volt a játékban, hogy a 40 eurot méltánytalanul kevésnek tartottam amit adtam érte. Azóta van annyi "tartalék" SC-m ja és néha rá fanyalodok a super store cuccokra így tényleg nem panaszkodom a gyűjtögetésben és nem is kívánok változtatni a játékmódomon jelenleg.
A lényeg amire rá akartam mutatni az első üzenettel, hogy egyén és játékstílus függő is lehet, hogy ki hol talál többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Tanuljunk angolul!
- iPhone topik
- LEGO klub
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest