Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos0078
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Sajnos ez a “bárhol töltik” kb. meg is szűnt. Vagyis keresni kell az ilyen helyet. A 3 nagy szolgáltató már csak bérbe ad palackot. Otthoni hobby usernek aránytalanul drágán.
Részemről (tudatosan) kínai Sapio palackot vettem Hanyecznél Siófokon. Ők “függetlenek”, ha nem változott azóta semmi, akkor üresnek vihetsz palackot a “nagyoktól” is, én is olyat cseréltettem be. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
H-Zol
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ezt úgy írom , hogy nekem nincs hegesztő asztalom
, 3mm lemezből csináltam mezőgazdasági pótkocsi fenekét és az terhelve van , nagyon jó a tartása, úgyhogy a 6mm több mint jó
!! -
makos0078
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Elvileg lehet, pl. ESAB, Lincoln, stb., ezek talán itthon is kaphatóak, de sokkal drágábbak, és kilós tekercs se biztos, hogy van, ha olyat keresel.
YT videókat nézve azért még kipróbálnék párat, Yeswelder, INE, de ezeket nem éri meg a világ végéről megrendelni.
Ja, már annyira nem próbálnék semmilyet, most fogok átállni CO2-re.
Van 2 db bontatlan 1 kilós iWeld huzalom, ha már így szóba került.
Kicsit lejjebb lapozva dobtam be képeket, hogy mit tudtam összehozni vele. Vagy keress a YT-n Hyundai MIG-161-re, és nézd meg a próbálkozásaimat. 4-5. résztől már volt némi gyakorlatom.
(Más huzalt én nem is próbáltam egyébként, csak az iWeldet.) -
makos0078
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mivel megszűnt az adagolás, valószínűleg kicsit visszaégett, és belesült a huzal az áramátadóba. Nekem is volt ilyen. Ha nem akar megindulni, akkor lehet fogóval oda-vissza mozgatni, forgatni, végső esetben kitekerni az áramátadót, és abból kioperálni. Utána ellenőrizni kell, hogy szabadon csúszik-e az áramátadóban a huzal, egyszer elég sokáig szivattam magam, mert nem néztem meg. A huzal meg akadozva jött a gépből. Egy darab huzalt húzogattam benne, amíg végül kitisztult.
-
Gyöször
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A pisztolynál megfogod és kihúzod. Ahogy előttem írta Ákos, ki kell húzni, nem olyan mint a ragasztópisztoly, hogy az újjal tolod a régi végét.
Az a 2-3 méter eldobós. -
makos0078
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
A kifogyott huzalt ki kell húzni a munkakábelből pl. egy fogóval. A huzalvezető spirál nagyobb átmérőjű a huzalnál. Ugyan nem próbáltam, de szinte biztos, hogy nem tudja rendesen kitolni a régit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, 3mm lemezből csináltam mezőgazdasági pótkocsi fenekét és az terhelve van , nagyon jó a tartása, úgyhogy a 6mm több mint jó
!!