Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz makos0078 #1827 üzenetére
Köszi, hamarosan elkezdek egy projektet (majd este becsatolom a rajzát), annak a végére remélem, majd összejönnek ennél szebbek is
A huzalom ez (2820Ft-ért szerk. már lentebb ment az ára ) Iweld SG2 0,8mm/1kg ER70S-6 rézbevonatos hegesztőhuzal mig géphez
De rendelnem kellene valamit és áttekerni, mert azért 1kg nem olyan sokáig elég. Te próbáltad már ezt a huzalt? Rendelnék én is, jó áron van
Nem tisztítottam egyáltalán. Viszont fröcskölést tapasztaltam, egy vastag, 70x70cm-es aknafedőt tettem a fa asztalomra, azon hegesztettem, de sajnos kifröcskölt és jó néhány helyen megégett az asztalom Bár lehet, hogy pálcával jobban fröcskölne...
Apropó, asztal...te hol hegesztesz? Nekem van egy 200x80cm-es asztalom 40x40x2-es zártszelvény vázon, 4cm-es fa táblásított lappal. Az a terv, hogy ledobom a fát, és valami lesz helyette, amin tudok hegeszteni. Ekkora méretben az ilyen 8-10-es anyagot már kokain árban lehet kapni, ráadásul fúrni sem tudnék 16-os furatokat mondjuk 100x100-as raszterben. Tehát vagy csináltatok egy ilyen lapot (amit nem tudom, hogy mozgatnánk be a kis műhelybe), vagy valami széles/lapos zártszelvényből kirakom mondjuk 16-os fugákkal, de ahogy nézem, az sem biztos, hogy olcsóbb, de talán magamnak meg tudom csinálni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest