Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
"Be tudod nekem linkelni azt az Alis adaptert, ami passzol hozzá?"
Erről itt írtam, amúgy makos0078 ajánlotta, nagyon bevált, én eredetileg egy olcsóbbat néztem, csak egy egyszerű adaptert, de azon nincs elzáró, így mókásabb lehet rátekerni.
A Hyundai gázterelőjével nekem nincs gondom, szerintem nem széles, bár nincs összehasonlítási alapom. Egy dolog nem tetszik, hogy csak 1kg huzal befogadására alkalmas. Persze lehet kapni kg-s tekercset, de lényegesen drágább fajlagosan, mint az 5kg-s. Lassan aktuális lesz vennem, még nem tudom, hogy fogom áttekercselni, de hogy lesz szentségelés, az biztos, már előre látom. Szerkesztenem kell valami áttekercselő állomást
Pajzsból BLM-et vettem, rendben van. Kesztyűből nekem is az iweld van. Nem kis kezűeknek való, mint én
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest