Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• H-Zol

senior tag

válasz makos0078 #2078 üzenetére

Erre írok egy ide tartozó témát és egy nem ide tartozót , most ahogy meghoztam az ipari felhasználásra gyártott Iweld gépet nekem mániám át nézni a csavarokat a test csipeszen a vezeték csak oda volt gyengén közelítve :W vagy 5-6 fogásbol húztam meg erre át néztem a gépen is de ott minden meg volt húzva rendesen , szerintem a test csipesz úgy jön kinából , ok csak csomagolják a géphez , de azért szégyen , mert ha ezt más veszi meg aki elkezd hegeszteni vakarhatta volna a fejét , hogy miért nem megy jól !!
    Vagy három éve vettem egy bika kábelt ( áram átadó ) na tavaly nem indult a traktor mondom adok neki áramot a másikról , oda csipeszelem de semmi nézem a csipesz forró meg mozgatom de csak semmi már ketten tartották a négy csipeszt én indítóztam de csak semmi :N
    Komolyabban meg vizsgáltam a kábelt , réz színűre festett alumínium kábel, az érintkező az is rezesitett vas , meg reszeltem egy kicsit és rögtön fém színű lett :D és olyan sehogy sem volt rá préselve a vezetékre , hogy szinte mozgott benne , na rá vertem én az érintkezőt kalapácssal a rezesített alumínium vezetékre és nagy nehezen be indítottuk és azóta is ott csüng a szögön , és vettem egy rendeset !
    Rengeteg szemét semmire való szart el adnak az embereknek !

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés