Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz makos0078 #2078 üzenetére
Erre írok egy ide tartozó témát és egy nem ide tartozót , most ahogy meghoztam az ipari felhasználásra gyártott Iweld gépet nekem mániám át nézni a csavarokat a test csipeszen a vezeték csak oda volt gyengén közelítve vagy 5-6 fogásbol húztam meg erre át néztem a gépen is de ott minden meg volt húzva rendesen , szerintem a test csipesz úgy jön kinából , ok csak csomagolják a géphez , de azért szégyen , mert ha ezt más veszi meg aki elkezd hegeszteni vakarhatta volna a fejét , hogy miért nem megy jól !!
Vagy három éve vettem egy bika kábelt ( áram átadó ) na tavaly nem indult a traktor mondom adok neki áramot a másikról , oda csipeszelem de semmi nézem a csipesz forró meg mozgatom de csak semmi már ketten tartották a négy csipeszt én indítóztam de csak semmi
Komolyabban meg vizsgáltam a kábelt , réz színűre festett alumínium kábel, az érintkező az is rezesitett vas , meg reszeltem egy kicsit és rögtön fém színű lett és olyan sehogy sem volt rá préselve a vezetékre , hogy szinte mozgott benne , na rá vertem én az érintkezőt kalapácssal a rezesített alumínium vezetékre és nagy nehezen be indítottuk és azóta is ott csüng a szögön , és vettem egy rendeset !
Rengeteg szemét semmire való szart el adnak az embereknek ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs