Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1DO
senior tag
ÜDv!
Na vazze! Most voltam egy OBI-ban, ahol megnézegettem a hegesztő gépeket és láttam egy kis ROTHENBERGER autogén hegesztő kit-et.
oxigén+(ha jól emlékszem) propán palackból + kiegészítőkből áll, ami elég drága - 40e Ft, de ami nagyon-nagyon megfogott, hogy olyan fúvókafejek is vannak hozzá, amik - túlzás nélkül - olyan vékonyak mint egy orvosi injekciós tű!!!! 3000 celsius fokos melegítéssel! Rá is van írva, hogy ékszerészeknek, hobbizóknak is ajánlott, elképesztően finom munkákat is lehet vele csinálni (0,1 mm!!!-es olvasztószál vastagságtól) Mondanom se kell, én foglalkozom modellépítéssel és ott mindenféle finom munkák vannak - így rögtön 'beleszerelmesedtem' a cuccba! Valaki látott már ilyet, tudna róla több infót adni hogy milyen is ezzel dolgozni? (Gondolom azért elég gyakorlott kézügyesség kell hozzá, mert az egyik kézben a lángfúvó, a másikban pedig az olvasztórudat kell tartani)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Crimson Desert
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Witcher topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest