- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
szintén 80g-t pörgettem. EU dezmond#2305
-
-
80g trade EU, btag: Puder#1982
-
-
salaam
senior tag
válasz
ígyvanferi #63169 üzenetére
Ha kiválasztod a játékot, ami érdekel, az oldalsó sávban kijelzi a követéseidet, azokat akik épp élők és azokat is, akik nem (Ha nem látod, akkor nyilacska jobb oldalt és előugrik).
Mivel én csak HS-t nézek, az van könyvjelzőként mentve és miközben böngészem a streameket látom azokat is, akiket követek. -
ígyvanferi
addikt
válasz
DJGABI #63167 üzenetére
Igen, ezt írtam, hogy ott nem szerepelnek, ha épp nem élők.
(#63168) fogtunder: ja, a videóknál tényleg ott vannak a már lement élő közvetítések, kösz!
Igen, azt tudtam, hogy ha egy offline-t megnyitok, a legutolsó közvetítést felajánlja. Csak az volt a kérdés, hogy ha nem közvetlenül címsorba beírva nyitom meg, akkor hogy? Illetve inkább csak reklamáltam, hogy miért nincsenek felsorolva a követett csatornák a követés menüpont alatt függetlenül attól, hogy épp élők vagy sem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ígyvanferi #63166 üzenetére
ha megnyitod az offline csatornát, akkor bedobja alapból az előző közvetítést, illetve 20 napig asszem elérhető minden utólag is. követés/videók menüpont alatt is ott vannak a frissebbek.
-
DJGABI
addikt
válasz
ígyvanferi #63166 üzenetére
twitch.tv/usernév/following
-
ígyvanferi
addikt
Amatőr vagyok a twitchhez. Én csak a követésre nyomtam rá pár helyen, előfizető nem vagyok sehol, de a Követés menüpont alatt miért nem látom egyiket sem? Azon kívül, hogy egyik sem élő. Ezt értem is, de mondjuk a korábbi videóikat szeretném megnézni és nem akarok a címsorba gépelni. (Vagy nem is emlékszem pontosan a nevére, és a böngésző sem ajánlja fel, mert mondjuk csak egyszer jártam még a szóban forgó csatornán.) Biztos én vagyok a balf.sz egyébként, és nem jó helyen keresek.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#81999360 #63164 üzenetére
Elkezdhetsz játszani 0 Ft befektetéssel is. Ez "csak" annyit jelent, hogy gyengébb paklikat tudsz összerakni. De eleinte (ha teljesen kezdő vagy tcg témában, akkor ez legalább 3-4 hónapot jelent) úgysem a paklik lesznek a korlátozó tényezők, hanem a játéktudásod. Ettől függetlenül tény, hogy 0-ról kezdve körülbelül 1 - 1,5 év játék után érsz el oda, hogy a "menő" paklikat össze tudd rakni. De ez játékbeli teljesítményben alapvetően nem korlátozó tényező, rank 5-ig feljutni idő kérdése csak, legendig eljutni rank 5-ről meg még több idő és játéktudás kérdése csak. Vannak olcsó legend képes paklik is, ezeket pár hónap játék után is össze lehet rakni (pénzbefektetés nélkül).
Ha azt akarod, hogy rögtön kezdésre meglegyen minden lap (aminek jelenleg annyira nincs is értelme, mert tavasszal elég sok lap ki fog kerülni a standardből), akkor pár százezer Ft-ot rá kéne költeni. De mégegyszer mondom, szerintem az elején ennek semmi értelme, mert a játéktudás miatt egy t1-es (szóval a mostani metában legerősebb) deckkel se jutna egy kezdő rank 15 fölé.
Szóval semmiképp se vágj bele úgy, hogy beleraksz egy csomó pénz. Először kezdj el játszani, aztán ha meg van minden hős lvl10-en, és úgy érzed folytatni szeretnéd, és tennél is bele pénz, akkor vedd meg a kezdőknek szánt bundle-t (10 booster + 1 legendary lap), illetve Kharazan kiegészítőt (ez még jó 1,5 évig nem fog kikerülni a standardből, illetve maguk az adventure-ök is jó szórakozás) pénzért. Minden más bőven ráér ezek után, és addigra már jobban tudni is fogod, hogy mire éri meg költeni.
-
törölt tag
Sziasztok,
El szeretném kezdeni a játékot, de nem tudom hogy mennyibe kerülne így mindent megvenni amik kellenek? Ha jól tudom, vannak valami kiegészítők amikkel új kártyák kerülnek be. Gondolom ezek szükségesek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Kanczy #63160 üzenetére
De mindenki ezzel a gyökkettő deckkel, golden hőssel? És vagyok 20+ életen, tauntoknál 10+ hp, nála semmi és nem adja fel. Mintha rank1 5 csillagon lennének. Mindegy mert ez jó ellenük, gyógyítom kicsit a rákot, jó érzés azért büntetni őket. Btw 4/4 shaman. (Kolento deckje, de raktam be 2 concot nem is értem miért nincs benne. aggro ellen full clear, más comeback nincs is)
BTW 40% shaman on ladder ; hunter R16 alatt már <5%
Rank1 0.38%. Paladin sem fényesebb. De semmi gond a metával gyerekek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Filmvilág
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 2025 - Íme a 24. héten megjelenő játékok listája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged