Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  HDMI topic

Hozzászólások

(#1701) Bici


Bici
félisten

Sziasztok!

Egy 10 méteres hdmi kábel esetén mennyire okoz gondot, ha 3m hosszon közvetlenül egy 230-as hálózati kábel mellett megy?
Milyen típust / márkát vegyek, hogy tuti ne legyenek képhibák?

Kössz!

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#1702) inf3rno válasza Bici (#1701) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ez szerintem attól függ, hogy hány wattos eszközöket lát el árammal a kábel.

Buliban hasznos! =]

(#1703) Bici válasza inf3rno (#1702) üzenetére


Bici
félisten

Amikor a HDMI kábelen kép fog menni, akkor maximum 40-50W fogyasztásra lehet számítani (2-3 kompakt fénycsö).

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#1704) inf3rno válasza Bici (#1703) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Akkor szerintem kicsi az esély, hogy zavarja. Persze én sem vagyok szakértő a témában. Tipikusan az ilyen több ezer wattos villanysütőknél, meg ilyesminél szokott gond lenni, hogy áramot indukál a környező vezetékekben...

Buliban hasznos! =]

(#1705) castiels


castiels
addikt

Üdv.
Samsung eh 6030-nál a HDMI 1 es bemenet re ha rákötök bármi eszközt akkor igy zizis kép vagy épp felváltva feketeség van... A 2 es csati jó.
Mit lehet ezzel kezdeni?? Régebben ujrainditás segitett rajta és csak néhha jött elő...
[ Szerkesztve ]

(#1706) Bici válasza inf3rno (#1704) üzenetére


Bici
félisten

Oks, kössz!

Esetleg van preferált márka, vagy típus 10m-es kábelből? Fixen be lesz építve parkettaszegély mögé, nem kell bírnia a gyűrődést, csak jól árnyékoljon.
Sima fullHD átvitelre fogom használni; néha hanggal együtt, néha anélkül.

[ Szerkesztve ]

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#1707) inf3rno válasza Bici (#1706) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nézd, én is most írok ide másodszor vagy harmadszor, úgyhogy nem tudom. Kb. így kezeld az előző hozzászólást is, igazából UTP kábelnél néztem utána a témának, hogy árnyékoltat vagy simát vegyek, annál nem számítana ez a pár watt, amit áttolsz rajta, szóval gondolom a HDMI-nél sem. Amit a HDMI-ről találtam visszamenőleg, hogy vagy rohadt drágát veszel egy huszasért, vagy ilyet veszel: [link] [link] Én megvettem, mert nekem csak ahhoz kell, hogy néha állítgassak a szerveren parancssorból, szóval bőven elég. Az, hogy esetleg zajos a kép, nem szempont. Hogy filmezéshez jó lenne e, arról fogalmam sincs, még kipróbálni sem volt időm. Ha nagyon érdekel ráköthetem a PC-re, meg egy 32"-os TV-re, hátha mutat valamit...

Amire így az indukció kapcsán még gondolni lehet, hogy próbáld úgy húzni a két kábelt, hogy ne tekeredjenek egymásra. Esetleg ha tudod, akkor szegeld fel külön kábelrögzítővel mindkettőt, kb fél órás meló... A másik, hogy talán ki-be kapcsolásnál a legnagyobb a mértéke az indukciónak, de ebben már tényleg nem vagyok biztos, régen volt már a fizika...

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#1708) gixxer-tomee


gixxer-tomee
aktív tag

Sziasztok!

A TV-t szeretném összekötni a laptoppal. A TV-n hdmi van, a laptopon displayport. Úgy tudom minden szabványnak van megadott maximum hossza. Most akkor, ha lesz egy ilyen kábelem a fenti felállással, akkor az minek számít? :F Milyen hosszút vegyek majd ebből? Vegyek vegyes végűt, vagy hdmi-hdmi-t és plusz átalakítót a displayport-hoz? :F

A másik kérdés pedig inkább displayport-os, de gondolom azért ismeritek azt is. Elvileg a notimon 1.2-es verzió van. Úgy tudom az már szállít hangot is. Így kellene már lennie hangnak is a tv-ben. :U Jól tudom?

Köszi! :)

[ Szerkesztve ]

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

(#1709) inf3rno válasza gixxer-tomee (#1708) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát ha vegyes végűt veszel, akkor annak érdemes venni, ami kevésbé bírja a nagy távokat. Ha meg belefér az átalakító, akkor meg olyan kábelt vegyél, ami bírja a hosszabb távokat, aztán azt alakítsd át.

Buliban hasznos! =]

(#1710) gixxer-tomee válasza inf3rno (#1709) üzenetére


gixxer-tomee
aktív tag

Hali.
Azért kérdeztem, mert nem mindegy a KIINDULÓ vég. Ugye a DP bír kevesebbet, és nem azért mert a kábel nem bírná, hanem mert a DP teljesítménye be van határolva, gondolom. Ezért fura lenne, így belegondolva, hogy ha DP felől jön az adat, akkor csak kis távot mehet, de ha megfordítom akkor már nagyobbat.
Ezért arra jutottam, hogy ha átalakító van, akkor is csak rövid lehet, hiszen a kezdő helyzet nem változik, csak lesz benne egy kis csavar.. :B
Persze tudom felesleges túl sokat agyalni rajta. De talán az 5 méteres is elég lesz. :)

tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe

(#1711) inf3rno válasza gixxer-tomee (#1710) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát én úgy gondoltam, hogy nem lehet tudni, hogy mi fut a vegyes kábel belsejében, azért érdemes készülni a legrosszabbra. Ha van külön átalakító, akkor talán érdemesebb azt venni, vagy jobban utánanézni vegyes kábelnél a gyártási módnak, ha ez lehetséges.

Buliban hasznos! =]

(#1712) Orcsi


Orcsi
aktív tag

Sziasztok,

nagyon nagyon láma kérdés jön ... előre is elnézést kérek mindenkitől de muszáj feltennem

Ha egy monitoron van HDMI és DP port melyiken érdemesebb ellátni adattal ha van HDMI és DP kimenet is egy eszközön ?! (a hang az out of scope)

illetve ha csak HDMI kimenet van akkor van értelme HDMI to DP kábelt venni ?!

A kérdés az azért fontos mert adott egy ThinkvisionX24A és most HDMI-HDMI kapcsolaton van de a fekete fátyolos azaz olyan mintha fakó lenne ... és gondoltam esetleg kábel lehet ?!

:U

Előre is köszi ha van valakinek kedve egy kicsit okítani :C (de nem kérek "google a legjobb barátod" kioktatást pls :O )

Eddig mindig DVI vagy sima VGA kábeleket használtam monitor kapcsolatra ... (hát igen halad a technika azok a régi monochrom gépek ott nem volt ilyen probléma hogy nem jók a színek .. . :DD )

Same shit, different day!

(#1713) Ryder62


Ryder62
őstag

Sziasztok,

A monitorom VGA csatlakozóval rendelkezik, de a videókártya (amit venni készülök) csak HDMI, DisplayPorttal és DVI-D csatlakozóval rendelkezik.

Eddig átalakítóval használtam a monitoromat mert minden kártyán volt DVI-I port.

A kérdés, hogy egy VGA-> HDMI átalakító beszerzése megéri-e? Nem lesz ronda, zajos a kép? Mert azért ezek nem olcsók.

(#1714) inf3rno válasza inf3rno (#1707) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Odáig jutottam a 3k/10m-es kábellel, amit vettem, hogy kipróbáltam a szerveren. Tökéletesn hozta a parancssort, nem láttam csíkozást, ilyesmit. Nekem ennél több nem kell. :-) Ha valakit érdekel szívesen megnézem a 32"-os TV-n a PC-vel, hogy mit tud film lejátszásban, de így önszorgalomból biztosan nem állok neki ezzel foglalkozni...

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#1715) GIhe válasza inf3rno (#1714) üzenetére


GIhe
tag

Milyen kábelt vettél illetve működik pc- tv is ?

(#1716) inf3rno válasza GIhe (#1715) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nézd vissza, írtam nem olyan régen.

Kipróbáltam a kedvedért, tökéletes képet ad 1080p-n. Hang nincsen valamiért. Elképzelhetőnek tartom, hogy nem csak a kábel minősége nyom it sokat a latban, hanem a TV és a videokártya minősége is. GTX 750 Ti gyártja a képet, és LG 32"-os TV-m van, annak idején olyan 150-be fájt talán 5 éve.

szerk:
Na közben sikerült belőni a hangot is, az is megy szépen.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#1717) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Fura egyébként, van egy Samsung kábelem, abból 1m volt 5k, ebből 10m 3k. Nem igazán látok különbséget a kettő között. Most a Samsung-ot kötöttem a TV-re, mert olyan fél méterre van a géptől, aztán elég hülyén nézett ki a 10m-es kábellel. Eddig pendrive-on hurcolásztam a filmeket, és a TV játszotta le, de ezek után lehet, hogy váltok arra, hogy a géppel játszatom le, és HDMI-n küldöm át, mert a TV nem tud egy csomó codec-et, amit a gép igen, a konvertálást meg már rohadtul unom.

Buliban hasznos! =]

(#1718) Cry0


Cry0
őstag

Sziasztok
Azt hogyan tudom megoldani hogy a hdmi kábel ne adja le a jelet?

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#1719) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Most win7-ről tolok filmet. Időről időre feljön valami az LG TV-n, hogy adjam meg a pairing key-t. Gondolom ez valami olyasmi lehet, mint a blutooth-nál, hogy van valami kulcs, amit be kell ütni mindkét oldalon. A gond csak az, hogy lövésem sincs, hogy hol keressel windows alatt a kulcsot. A megjelenítési beállításokat már végignéztem, a TV-t ismeri, de kulcsot nem találtam sehol. Bármi ötlet ezzel kapcsolatban? Google nekem nem dobott semmi értelmeset.

Buliban hasznos! =]

(#1720) GIhe válasza inf3rno (#1716) üzenetére


GIhe
tag

Kössszzzzi !!!

(#1721) SupaCow


SupaCow
tag

Szép estét!

15m HDMi kábelt kell vennem a gép és a TV közé. (játszom majd és filmezek) Van valami amire kifejezetten figyelnem kell? Erre a hosszra kell már ferrit szűrő?

Köszönöm : )

f: @geboleather

(#1722) inf3rno válasza SupaCow (#1721) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Passz. Ami olcsó és jó, az ez: [link], ha kell a 4k felbontás, akkor ez csak max 30Hz-en támogatja (ez 30FPS-t jelent más nyelven). Én először ezzel próbálnám meg, aztán ha nem jön be, akkor meg valami nagyon drágával. Egyébként én sem értek hozzá, de ebből vettem 10m-eset, mert ajánlották, és bevált.

Buliban hasznos! =]

(#1723) sec0nd


sec0nd
tag

Sziasztok!

Három éve használok egy Dell P2414H típusú monitort egy HDMI->DVI-D átalakító kábellel. Ez a régebbi laptopommal jól működött, de most lecseréltem egy Dell 7559 típusú gépre, amelyen HDMI 1.4-es port van. Az új gép nem ismeri fel a monitort, az eszközkezelőben semmi változás nem történik a csatlakoztatás után, a monitor sem érzékel jelet a laptop felől, csak azt, hogy a kábel csatlakoztatva van. Lehetséges-e, hogy esetleg az újabb HDMI szabvány miatt nem működik az új géppel, mit javasoltok?

(#1724) Kenderice


Kenderice
senior tag

Sziasztok.
Volna egy gondom.
Szerettem volna HDMI CEC segítségével egy távirányítóval használni két eszközt (Okos TV és set top box).
Ha a box távirányítóját használom, akkor kikapcsoláskor kikapcsolja a TV-t is, azonban bekapcsoláskor nem kapcsol be a TV.
Ha a TV távirányítóját használom akkor a ki-be kapcsolás jól működik, viszont csatornaléptetéskor kettő csatornát ugrik a box.
Mi lehet a gond?

(#1725) Sas7


Sas7
tag

Sziasztok,

Megkérdezem itt is, hátha. Szóval van egy " Philips 40" BDM4065UC " monitorom amin csak 1.4-es HDMI csati van sajnos, és Displayport 1.2-es. Vettem egy Playstation Pro-t, és én kis naiv azt hittem, hogy legalább a 4K menni fog. A HDR-t nem támogatja, így az alapból nem érdekelt. De a 4K-ra is azt írja, hogy "unsupported".
Az 1.4-es azért kéne tudja a 4K-t, nem? Igaz 30Hz-n. A Display Port lenne jó mert azon menne a 3840x2160@60Hz. Nézegettem egy ilyen HDMI-DP átalakítót, de jött az email a gyártótól, hogy ez sem fogja támogatni.

CLUB3D DisplayPort HDMI 2.0 CAC-1070

Van valaki aki esetleg tud valami megoldást?
(Jó tudom, adjam el a monitort, és vegyek egy 4K-s HDR támogatású TV-t, amin van HDCP 2.2-s csati, vagy adjam el a PS-t, és vegyek egy Gamer PC-t.)

(#1726) alratar


alratar
addikt

Sziasztok,
Remélem jó helyen kérdezek.

A TV-m hátulján egy db HDMI bemenet van, de úgy alakult, hogy több eszközt dugnék a TV-re. (egy kicsit körülményes a készülék mögé bújni, és cserélgetni a kábelt)
A megildás ugye egy HDMI hub lenne. Hol kapható ilyen?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#1727) Dr.Adonisz válasza mSchumi87 (#1639) üzenetére


Dr.Adonisz
csendes tag

Felbontást már próbáltad állítani?

Elvis Király volt, nem természetes halállal halt.Ez gyanús. Jimmy Király volt, nála is rásegítettek.Ez már félelmetes. Jackson Király volt, és ő sem önszántából ment el. Jó lenne ha engem már védenének. Mobilon: 70/50-24-999 Mail: dradonisz@gmail.com

(#1728) Dr.Adonisz válasza alratar (#1726) üzenetére


Dr.Adonisz
csendes tag

PL ez jó lehet.

Elvis Király volt, nem természetes halállal halt.Ez gyanús. Jimmy Király volt, nála is rásegítettek.Ez már félelmetes. Jackson Király volt, és ő sem önszántából ment el. Jó lenne ha engem már védenének. Mobilon: 70/50-24-999 Mail: dradonisz@gmail.com

(#1729) Dr.Adonisz válasza pixelshader (#1680) üzenetére


Dr.Adonisz
csendes tag

Igen amennyiben nem akarsz hangot is tova tolni rajta.

Elvis Király volt, nem természetes halállal halt.Ez gyanús. Jimmy Király volt, nála is rásegítettek.Ez már félelmetes. Jackson Király volt, és ő sem önszántából ment el. Jó lenne ha engem már védenének. Mobilon: 70/50-24-999 Mail: dradonisz@gmail.com

(#1730) alratar


alratar
addikt

Sziasztok,
Szereztem egy 1.3-as hdmi switchet.
Ha arra 1.4es kábelt dugok, okoz hibát? Szerintem nem, de gondoltam megkérdezek olyanokat is, akik nálam okosabbak ebben. :)

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#1731) yusukee


yusukee
aktív tag

Sziasztok!

Egy HDMI 1.4 bemenettel rendelkező 1080p 60Hz monitort szeretnék meghajtani, de elfogytak a HDMI kimeneteim :(

Kérdésem az lenne, hogy milyen átalakítót érdemes venni? DVI - > HDMI vagy DisplayPort - > HDMI
Van minőségbeli különbség ilyen felbontáson? Érdemes a drágább DP - > HDMI -t venni?

(#1732) alratar válasza yusukee (#1731) üzenetére


alratar
addikt

Mért nem veszel HDMI swichet?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#1733) Szoszo94


Szoszo94
őstag

Üdv!

Jól gondolom, hogy a TV-n a 4K@60Hz eléréséhez mindegy milyen HDMI kábelt veszek? Itt van a polcon egy Hama 83260 előttem, jó lesz ez nekem? RX470-re lesz kötve a TV.

Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II Limousine 1.5dCi // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

(#1734) wilmots83


wilmots83
újonc

Sziasztok, érdeklődnék hogy a display port --> hdmi 2.0 átalakítókkal használhatóak -e már a 4k tv-k 4k/60Hz-en, vagy továbbra is bizonytalan ezek működése/nem működnek?

(#1735) davidsone


davidsone
addikt

Megtudom nézni valahogy milyen a hdmi 1.2 v 1.4a b stb mert a kábelen nincs rajta tv spec-ben sincs feltüntetve a csatoló csak ez: (HDMI/Komponens/RF) 1080i/1080p/720p akkor gondolom 2.0át nem tudja kihasználni...

[ Szerkesztve ]

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#1736) opti06


opti06
aktív tag

Sziasztok, kábel probléma lehet az, hogy megtörik a kép játék közben? mint amikor vsync ki van kapcsolva, csak sokkal jobban látható az effektus, illetve gyakrabban is, 10m es hdmi tv-re kötve

ha jobb minőségű kábel lenne az megoldaná vajon? ha vsync bevan kapcsolva akkor nem lesz hiba, csak sok a lag fps-ben már

(#1737) SLYM


SLYM
veterán

sziasztok, TV-vel szeretnék összekötni laptopot HDMI-vel, hogy ott nézhessek filmeket. eddig 2 laptoppal már sikeresen megoldottam ezt az óriási mutatványt, de a mostanival a hang nem megy át. a windowson belül a hang résznél azt írja ki nekem, hogy nincs csatlakoztatva HDMI (közben a film már megy a TV-n), tehát nincs letiltva, engedélyezni meg nem tudom. wtf :F

(#1738) davidsone


davidsone
addikt

Én megoldottam de azért pöröghetne a topik :U kérdések jönnek...

...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...

(#1739) Ébri


Ébri
senior tag

Sziasztok!

Eleddig egy HDMI bemenettel rendelkező monitorom volt a cégnél, de ez lecserélődött, így most van egy DP, egy DVI-D és egy analóg VGA bemenetem. Jelenleg az analóg VGA-t használom, viszont ha nem túl drága, akkor inkább valami digitális kábellel kötném össze. Ahogy a fórumokat néztem, leginkább egy HDMI - DVI-D jöhet szóba. Ezek már 1000 Ft. körül kaphatok. Szerintetek ez jó megoldás? (Mert vhol olvastam, hogy a HDMI -> DVI-D átalakítás nem feltétlenül működik.)

Köszi!

(#1740) imre_uvegea válasza Lacix29 (#13) üzenetére


imre_uvegea
újonc

Jó hogy ide tévedtem, mert venni akarok egy olcsó PC-t, de hely és pénz hiánya miatt kihagynám a monitort.
Samsung ue40eh6030 a tvm, és a Ps4 mellett ott árválkodik egy üres Hdmi. A gép amit ki néztem nem hdms, de gondoltam veszek egy videó Karit Ani hdmis, és kész.

Fog ez így működni? :F

(#1741) L4stWish


L4stWish
csendes újonc

Sziasztok! Egy régi monitorom van ami 1440x900 felbontású, mivel új gépem lett ezért a gtx 1060-ba már nem jó a régi d-sub bemenet, ma vettem egy d-sub átalakítót ami hdmi-vel belemegy a videókártyába, de elég csalódás volt, mivel a felbontást nem úgy adja át ahogy kéne lennie. Ez valami hiba, vagy így kell működni ezzel a hdmi-val a videókártyába? Segítsetek, köszönöm!

(#1742) eqtoto


eqtoto
csendes tag

Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne,hogy most vettem egy sima mezei HDMI kábelt,hogy ne DVI-al használjam a monitort és a gépet.

De most valahogy eltűnt belőle apiros szín,illetve van de enyhén rózsaszínes....
Probáltam driverben állítatni olyan mintha sok lenne a gamma de már azon is állítottam nem lett sokkal jobb...

Mi lehet a gond? Mit kéne beálítani?

Egyébként monitor: LG W2261
VGA: Radeon R9 290

(#1743) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Van egy Hd4000-es kártyával szerelt gépem ,és nem tudom hdmi kábellel tv-vel összekötni! Nem látja a külső megjelenítőt! Win 10. Drivert már töröltem és a legfrissebb vissza ,de nem segített
Valaki találkozott esetleg ezzel a problémával?

(#1744) Lacc


Lacc
aktív tag

Üdv.

Van jelentősége a HDMI/Displayport kábeleknél, hogy a csatlakozó aranyozott-e vagy sem?
Audió kábeleknél azt mondom van jelentősége, de ilyen HDMI/Displayport kábelnek, van-e gyakorlati haszna? Én csak képet jelenítek meg, hangot nem küldök át.

(#1745) darkhorse


darkhorse
tag

Üdv!

A napokban vettem egy Samsung UE40J5100 tv-t amit a számítógép mellé használok másodlagos kijelzőként (1920x1080@60Hz), és HDMI kábellel csatlakoztatom. Viszont van egy problémám vele. Teljesen random időközönként egy pillanatra elmegy a kép, majd visszajön. Ekkor fent megjelenik a választott bemenet neve, a felbontás stb... Van, hogy órákig nem jelentkezik a dolog, de van hogy egy órán belül mondjuk kétszer is.

Próbáltam a tv-n mindkét HDMI bemenetet, mindkettővel jelentkezik a hiba. Próbáltam két egymástól független HDMI kimenetet (a gtx 1070 kimenetét és az alaplapi HDMI kimenetet), így is jelentkezik a probléma. Két HDMI kábellel is kipróbáltam, szintén jelentkezik a hiba (igaz a két kábel ugyanolyan). Ilyen kábelem van: [link]

Mi lehet a gond?

(#1746) Tigi


Tigi
őstag

Sziasztok

Vettem a lányomnak egy samsung c27f390fhu monitort.
A szobájába átvan vezetve egy 10 méteres HDMI kábel az XBOX ONE-ról, de ilyen színes szemcsés a kép, leginkább a fekete színnél.
Lehetséges, hogy régi szabványos a kábel a monitornak?
Közvetlenül az Xbox-ra kötve minden tökéletes.

Előre is köszi :R
üdv.

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#1747) MasterMark válasza Tigi (#1746) üzenetére


MasterMark
titán

Gagyi a kábel.

Switch Tax

(#1748) neilszab


neilszab
őstag

Sziasztok, a HDMI 2.0 szabvány tudja FHD-én a 144 Hz-et?

Nem találtam róla egyértelmű infót, megköszönném a segítséget.

Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

(#1749) Saradomin


Saradomin
csendes tag

Sziasztok!

Lehet off topic, not sure.

Felmerült néhány problémám a PC és a TV között ami HDMI-vel összekötve. (Nem hardvere)

1, Most már csak akkor jelennek meg az asztali ikonjaim amikor a TV is be van kapcsolva, amúgy ha a gépet bekapcsolom az asztalom üres. (asztali ikonok megjelenítése be van kapcsolva)

2, Ha leviszek egy ablakot a monitoron és újra megnyitom a TV-n nyitja meg.

3, Mikor átakarok húzni egy ablakot a TV-re akkor mintha lenne közte egy láthatatlan szél ami nem engedi áthúzni a teljes ablakot, szóval félig áttudom húzni majd a TV-n meg fogom és tovább tudom húzni.

Csak rövid leírások a problémáról, de hátha tudtok rájuk megoldást, mert már kikerget a világból :W

Ha esetleg nagyon off topic akkor kérnék egy másik forumot ahova kiírhatnám. :)

Előre is köszi,

(#1750) MasterMark válasza Saradomin (#1749) üzenetére


MasterMark
titán

Minden kijelző konfigurációhoz különböző beállítás vonatkozik.

Az egeret lendületből kell vinni.

Switch Tax

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  HDMI topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.