- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJackson
tag
sziasztok!
seagate barracuda 7200.10 500 Gb HDD-ről lenne egy kérdésem.Kikapcsolt állapotban kezembe veszem és ha forgatom a tányér síkjában, süvítő hangot ad ki. Nem vagyok szaki, de úgy sejtem, hogy a fej nem húzódott a rögzített "home" pozíciójába. A tehetetlenségtől mozog a tányér, és a fej pedig karcolja. Nem tapasztaltam még ehhez hasonlót, azt hittem ez nem lehetséges.
Külső hdd tokja volt, abban halt meg. El van füstölve az elektronikája, és keresnék rá újat. Végül a kérdés, hogy van-e esély működésre bírni új elektronikával, vagy ez a süvítés nagyon gáz?
Bárki tanácsát köszönöm előre is!
Dani -
DJackson
tag
köszi a válaszokat
-
DJackson
tag
sziasztok egy pqi s525 ssd van nálam. Zsír új. Egy xp-t akartam rá feltenni, nagyon lassú volt, kilőttem. Másnap megint akartam, megint lassú volt, úgy hagytam csinálja. Hazaértem kék halál volt a képernyőn. A köv telepítéskor nem tudtam törölni a partíciót.az ssd-ről. Átvittem másik gépbe formázni vagy valami, erre a windózka lemezkezelője azt írja hogy nem tudja végrehajtani a kívánt műveletet (volume delete-kor). Total commanderben meg intézőben látszódik de nem lehet megnyitni. Kb mint egy beolvashatatlan cd úgy reagál a win xp. Lassú minden, totalcommander félpercekre fagyogat. Próbáltam más oprendszerrel: Vista telepítője nem indul el ha be van dugva, winserver 2008 megáll örökre a 4színű golyók windózjellé olvadása után, és az a szép animációja folytatódik míg az élet tart.
Ekkor elővettem az aduászt a paragon partition managert. Bármit akarok csinálni az ssd-vel azt írja hoyg a művelet nem végrehajtható mert I/O error. A win eseménynalója is tele van errorokkal. Ha USB-n dugom rá, akkor se javul a helyzet.Ezek után van még valakinek vmi ötlete, hoyg mit lehetne csinálni vele, vagy vigyem vissza a boltba? SSD-kkel gyakoriak az ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged