Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Spirit
üzenetére
Én tegnap nyomattam végig kb 1.5 óra alatt egy 120 gigás samut ami a fiókban figyelt egy ideje. Ezen is van 18 áthelyezett szektor de nem nagyon zavar mert tökéletes a vinyó. Az újabb verzió 1.8 as windows alatt futtatható teljes verziója van meg szerencsére, ez már elég gyors. Ezt használjuk a szervízben .
-
djculture
félisten
válasz
Spirit
üzenetére
Áthelyezett szektorok száma nem sokat számít ha berakta helyettük a tartalék szektorokat. Nekem is van olyan vinyóm amit 6 éve használok és a sentinel 6 éve írja azt rá hogy jaj csap meg pap mert 2 nap múlva tönkremegy a vinyó. A hozzáértő szakiként kiolvastam a smart adatokból az okokat és kiderült hogy egy rossz táp volt alatta amiatt került bele egy csomó felpörgési hibás bejegyzés.
-
peti_s
addikt
válasz
Spirit
üzenetére
Nekem is van olyan HDD-m, hogy 100% a teljesítmény, 0% a kondíció. Az a gond vele, hogy amint adatot írok rá, a bad szektorok száma nő, mivel nem igen lehet már rá írni, (10-20 MB-t gond nélkül, GB-t lehetetlen) és ki is írja a Windows, hogy bizony nem megy rá a cucc a HDD-re. Olvasni viszont kitűnően lehet, régi dokumentumaimat gond nélkül mentem le róla. Ez egy 500 GB-s WD. Én egy mélyformázást nyomnék rájuk, csak azzal az a gond, hogy lehet h kinyírja mindkettőt. Úgyhogy, inkább ezt ne tedd meg, másik HDD-d nincs erre a célra amire használni szeretnéd? Ám, a 21%-t használd akkor inkább.
-
Imco
őstag
válasz
Spirit
üzenetére
A tápot semmiképp sem hagynám figyelmen kivül! Azért is emeltem ki! Keress rá itt topicon belül! Furcsa dolgokat tud müvelni. Saját tapasztalatban is volt rá példa, csak hosszas rábeszélésre cseréltem a látszólag hibátlan tápom. ..és láss csodát minden megjavult!
Nem biztos persze, csak alternativa a hibakereséshez. -
Imco
őstag
válasz
Spirit
üzenetére
Kábel kh is lehet pl a sata táp átalakitonál vagy ami még valószinűbb, egy gyenge táp is pont ilyen hibákat tud okozni, még ha látszólag hibátlan is! Itt a topicba is volt már szó róla sokszor! Amig nem tudod prezentálni a hibát addig fölösleges visszavinni. Beláthatod, hogy garis hiba nélkül gariztatni reménytelen.
Probáld ki egy erősebb táppal, esetleg egy másik gépben. Sentinel mit ir?
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Probáld ki egy erősebb táppal, esetleg egy másik gépben. Sentinel mit ir?