Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Vegitaa
üzenetére
Értem már javítottam. A piros vezeték ami a molexbe megy arra mérj rá multiméterrel/óvatosan úgy hogy nehogy összeérintsd a feketével/ , úgy hogy legyen rajta a 2,5 vinyó Szerintem jóval kevesebb lesz mint 5v olyankor, ergó a táp terhelhetősége 5volton gyenge. Mivel 3,5 vinyó esetén 12volton eszik többet a vinyó, 2,5 vinyónál meg 5volton.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Vegitaa
üzenetére
Nem látom. Hogy néz ki? Milyen jack? Az honnan kap tápot? Ezt a külsőt használod 2,5" és 3,5"-hoz egyaránt? Milyen átalakítóval? Milyen tápegységgel? Milyen kábelekkel?
Rahedli kérdésem van, amire egy kép VÁLASZ! De legyen rajta minden alkotóelem, HDD nem kell, meg számítógép sem.
SZERK: megjött, nézem.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Vegitaa
üzenetére
Valami nagyon nem görbe.
- Van a számítógép USB kivezetése. Természetes, hogy ezt nem cseréled.
- Vannak a drive-ok.
- És van az USB áramkör, mely a számítógépből jövő kábel és a HDD közé kerül.A 3,5" drive 40 tüskés, a 2,5" drive 44 tüskés. A különbség 4 az, amin a tápot kapja.
Ááááá.... Tegyél ide képet, vagy linket a külső áramkörről, hogy mit használsz. Szerintem tápellátási gond lesz, de meg kéne találni, hol a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi