- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel sem pörög a vinyó. Már 4 gépbe próbáltam bele. Egyébként ezzel a jumperrel tudtommal csak sebességet lehet állítani.
Ja, drágák ezek az elektronikák. Ha nem adatmentéshez kell, akkor természetesen nincs is értelme ilyet venni. Hogy mennyire működhet ez a csere, azt nem tudom. Ezért is kérdeztem meg.
-
Szia!
Olyan régen volt a kezemben jumper (illetve a vinyón sem volt), így bevallom, eszembe sem jutott.
Viszont visszatéve az eredeti gépbe sem működik már.
Az idegesít a legjobban, hogy nem értem, mi történt. Fordított tápot nem kaphatott, nem ejtettem el. Mondjuk egy hete volt bekapcsolva a régi gép, így elvileg kaphatott valamit a hálózatról, de ez sem túl valószínű. Mondjuk vannak vad dolgok, volt már olyan, hogy kikapcsolt gép mellett ültem, és felrobbant benne egy elkó, meg melóban olyan, hogy este kikapcsoltuk a mérőgépet, reggel nem indult. Meghalt benne a táp, a memória, a video kártya, pedig be sem volt kapcsolva. -
King Unique
titán
A speciális programokkal végzett többszörös felülírás a legbiztosabb, de általában már egy teljes formázás után sem lehet visszaállítani az adatokat. Legalábbis otthoni környezetben nem, mivel a szokásos adatmentő programok ilyenkor már rendszerint nem találnak semmit. Ha esetedben 2x is lefutott, akkor meg pláne. Az meg nem éppen valószínű, hogy az átlagember a puszta kíváncsiság kedvéért spéci helyekre elvinné és megfizetné az "űrtechnikát". Illetve arról korábban is volt szó, hogy a mai technológiákkal elvileg már egy egyszeres felülírás után sem nagyon hozhatók vissza az adatok.
-
King Unique
titán
Tulajdonképpen most adatot akarsz visszanyerni a PS4-ben lévő HDD-ről, vagy el akarod adni magát a konzolt / HDD-t és azt akarod, hogy az új tulaj ne tudjon semmilyen adatot visszaállítani???
A korábbi válaszban egyébként már le volt írva a lényeg. A másik topikban pedig adatmentő program is lett ajánlva. Ha az adatmegsemmisítés a cél, akkor vannak ehhez speciális programok, illetve már egy teljes formázás is elég lehet. Az inicializálás + gyorsformázás nem feltétlen, mert pl. nálam többszöri ismétlés után is megtaláltak minden fájlt a különféle adatmentő programok.
-
King Unique
titán
Azért azt mondjuk leírhattad volna, hogy pontosan miről van szó, milyen fájlrendszer van rajta, hol akarják inicializálni stb.
Ha például PC + desktop OS alatt újrainicializálják, majd particionálják a HDD-t, akkor a korábbi tartalom törlődik. Viszont, ha nem történt felülírás, akkor külső programokkal jó esetben még helyreállíthatók (lementhetők) az adatok. Bár elvileg már maga az inicializálás is felülírással jár, ami okozhat problémát.
Egyébként van a témának saját topikja:
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest