- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szagnes69
aktív tag
Köszönöm a kiigazítást, valóban a Hard Disk Sentinelre gondoltam. A mondatot valóban ennek a programnak az üzenetéből idéztem és pontosan ez zavart benne, hogy ha ez nem elég a garanciális cserére, akkor ennyi még nem okozna zavart a winchester működésében? Ráveszem az ismerősömet, hogy vegyen egy új winchestert bele. Az biztosabb lenne, az adatokat szerencsére már lementettem róla.
-
dealerman
aktív tag
Kicsit féltem,hogy ez csak 5400-as,de még így is gyorsabb,mint a régi 500 as Hitachi
CrystalDiskMark 5.2.1 x64 (UWP) (C) 2007-2017 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 bytes/s [SATA/600 = 600,000,000 bytes/s]
* KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytesSequential Read (Q= 32,T= 1) : 120.337 MB/s
Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 112.450 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 1.752 MB/s [ 427.7 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 1.576 MB/s [ 384.8 IOPS]
Sequential Read (T= 1) : 115.133 MB/s
Sequential Write (T= 1) : 110.523 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 1,T= 1) : 0.538 MB/s [ 131.3 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 1,T= 1) : 1.453 MB/s [ 354.7 IOPS]Test : 500 MiB [E: 17.8% (331.1/1863.0 GiB)] (x5) <0Fill> [Interval=5 sec]
Date : 2017/02/03 3:32:28
-
-
OP-ToTo
aktív tag
Én itt nem találok előlapot ahol minden okosság meg van írva mint a többi topicban pedig szívesen elolvasnám. Így kérdezek. A grafikonon látszik, hogy 16%ot buktál 4 nap alatt. Az elég sok.
Én azt nem tudom hogy ezek a sérült szektorok vagy minek nevezzem őket, formázás után hogy viselkednek? Be lehet azonosítani és elkülöníteni, pl csinálni 1tbból 800gb jót vagy napról napra romlani fog és tök kiszámíthatatlan az egész?
-
ArthurShelby
addikt
-
-
-
djculture
félisten
Létezik gyárilag kivitelezett fájlopás elleni védelem és szoftveresen(saját használatba vétel) egyik esetben se tudsz hozzáférni a partícióhoz bármi baj van csak abban az eszközben amiben locolva lett. Szerintem itt is ez lesz.
A dokkolót meg én egy "nem kér érte" ezer éves vinyóval szoktam kipróbálni. Mert a csatlakozást nem lehet simán kiméregetni. -
krealon
veterán
"Kaptam egy wd 120 GB-os hdd-t, hogy mentsek le róla egy könyvtárban lévő kb 20 gb-nyi adatot.
Linux alatt akartam külső meghajtóként csatlakoztatva, de még gparted se látta a meghajtót.
Win-es gépre csatlakoztatva külső hdd-ként azt írta, hogy a szokásos win7 struktúra van rajta, G jellel a 100 MB-os boot partíció, viszont utána lévő 119 GB-ra RAW-ot írt."Ellenorizd, hogy nem Bitlocker-rel titkositott-e a particio. Ha titkositott, akkor a titkosito kulcs nelkul keves eselyed van az adatmentesre.
-
King Unique
titán
Bár megnéztem a linket, de akkor ezek szerint nem elég alaposan és az "expired" felirat hiánya is félrevezető volt. Na mindegy, de azért köszönöm az észrevételt.
Ha le akarod menteni róla az adatokat Windows alatt, akkor mindenképpen kerítened kell valami adatmentő programot. Például a másik topikban említett is szóba jöhet. Vagy az ajánlott HBCD, mert a rajta lévő program szintén alkalmas lehet erre. Egyébként az EaseUS ingyenes verziója legalább enged 2 GB-ot lementeni, viszont a GDB meg semmit...
(#45866) C. s.:
Nyilván ki lehet választani, de trükközni vsz nem nagyon lehet, mert megjegyzi. -
C. s.
addikt
Kiválaszthatod, melyik 2 GB-ot akarod vagy találomra kiment valamit?
Ha kiválaszthatod:
Egy kicsit szürkezónás, de ha 10-szer egymás után megcsinálod, összejön a 20 GB. Úgy értem, hogy telepíted, csinálsz egy biztonsági mentést a rendszerről, aztán kiásol 2 GB-t. Ezután fölrakod a mentést, és újabb 2 GB. Stb.(Már írtam, tudom, és nem is akarok az agyadra menni, de kb 5 perc volna kipróbálni. Ha a Macrium látja, menteni is tudja. Nekem egyszer 2 "láthatatlan" lemez adatait hozta vissza. Tudom, hogy annak nem ez a fő profilja, de mégis megmentett és ingyenes.)
-
King Unique
titán
RAW fájlrendszer, illetve partíció esetén például ezeket lehetne csinálni. Az EaseUS promója úgy néz ki még mindig aktív, tehát érdemes kihasználni.
A másik említett programmal meg azért nem árt vigyázni, mert bizonyos esetekben produkálhat érdekes dolgokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest