Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
King Unique #46609 üzenetére
A cél az lett volna (már elment a gép),hogy ne tudjanak visszaállítani semmit.
Sok pénzem benne van az account-omban ami a ps4-en volt és nem szeretném,hogy ebből gubanc legyen később...
Először a gépen töröltem az account-ot vele együtt mentek az üzenetek/képek/mentett fájlok (kis fájlok ezek),majd csináltam egy inicializálást+nem gyors,hanem lassú,full format-ot.
Ezt így egyben ajánlotta fel,inicializálás menü után megkérdezte,hogy quick vagy full,természetesen a full-ra nyomtam.
500gb-os winchester-t kb.1óráig vagy picit tovább törölte.
Majd bekapcsoltam a gépet ellenőrzés miatt.
Mintha új lett volna,teljesen üresen.Elvégeztem a kezdeti lépéseket (idő/dátum/stb.),majd megcsináltam újra,inicializálás+full törlés.
Úgy látom,hogy te nem kicsit értesz a témához....szerinted ezek után vissza tudnák hozni a dolgokat?
Kb.400gb. nem érdekel,2-5gb. lenne a lényeg amiben a saját személyes dolgaim voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest