Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsip
üzenetére
Én a másik topikban egy 2016-os HGST 8TB 7200rpm 3.5 HDD adattárolóval küszködök. Használtan vettem még tavaly. Nem tudom mennyit ment, hogy volt használva. Olcsó volt, akkor még hibátlan és én ráugrottam. Tettem rá fontosat is, és nem is írtam fel pontosan mit. Na a lemez megsérült valahol. Nem ment folyamatosan csak akkor kapcsoltam be ha menteni akartam rá. Jelenleg mentem ki az adatokat róla, mert ami történt hirtelen az nem teljes halál. Aztán a terv az hogy újra címezem, formázom. Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. Mindenesetre azért tanultam belőle. Az idő vas foga előbb utóbb jelentkezni fog akkor is ha vigyáz rá az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - jegelve , Western 1TB M.2 2280 Blue
- Samsung 990 PRO 1TB M.2 Gen4 OEM SSD
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest