Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft
üzenetére
Azért néztem usb-n keresztül mert abban működik jól, gépbe nem néztem még. HDD seninel látja usb-n keresztül is a smartot, nem tudom hogy a seatools mit produkál de megnézem másik seagate hdd-vel usb-n hogy mit ad ki.
A furcsa az hogy amire akarnám használni (chia plotting/farming) arra annyira alkalmatlan hogy a programot is lefagyasztja úgy hogy be sem tudom zárni csak restart segít. Ez nem is lenne nagy gond mert így eladnám és vennék az árából használtan valami kisebb raid edition hdd-ket de ha egy adia tesztben így szerepel akkor fene se fogja megvenni.
Most ránéztem a vezérlőn csüngő seagate hdd-kre és vicces módon a rosszat meg jónak írja smartra (38% 40+16 szektorhibával)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest