Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
-
válasz
barisj
üzenetére
Kösz a tippet mindenkinek, sajnos nem jöttem rá a probléma okára, úgyhogy majd egy formázással megoldom, ha lesz rá lehetőségem.
Ami a több másodperces fagyásokat illeti, nekem is hasonló gondom volt az asztali géppel anno. Akármit csináltam, még ha csak a Windows asztalán voltam, akkor is percenként befagyott néhány másodpercre, majd utána tette tovább a dolgát. Játékok során szintén megállt, azonban nem úgy, mintha szaggatna, ugyanis amikor meg volt fagyva, akkor valóban nem történt semmi, nem pedig csak nem jelenítette meg. Végül az UTP kábel cseréje oldotta meg a dolgot. Nem tudom, hogy mi köze volt mindehhez, de az segített.
-
djculture
félisten
válasz
barisj
üzenetére
Talán nem ártana ujratelepiteni a windowst mert elszemetelődött.. Ha ezt megcsináltad akkor lehet továbblépni.
perfegor17Neked is hasonló a probléma, kiírni átmenteni azt ami kell és újraparticionálás formázás.. Mivel a windows mióta létezik képtelen eltüntetni maga után a szemetet amit folyamatosan termel, időközönként ezt sajnos így kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- SörcsaPH!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest