Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
barisj
aktív tag
-
válasz
barisj
üzenetére
Kösz a tippet mindenkinek, sajnos nem jöttem rá a probléma okára, úgyhogy majd egy formázással megoldom, ha lesz rá lehetőségem.
Ami a több másodperces fagyásokat illeti, nekem is hasonló gondom volt az asztali géppel anno. Akármit csináltam, még ha csak a Windows asztalán voltam, akkor is percenként befagyott néhány másodpercre, majd utána tette tovább a dolgát. Játékok során szintén megállt, azonban nem úgy, mintha szaggatna, ugyanis amikor meg volt fagyva, akkor valóban nem történt semmi, nem pedig csak nem jelenítette meg. Végül az UTP kábel cseréje oldotta meg a dolgot. Nem tudom, hogy mi köze volt mindehhez, de az segített.
-
djculture
félisten
válasz
barisj
üzenetére
Ha újraraktad és semmi hülyeséget nem raktál fel (pl képernyőkimélőnek álcázott trójai program ami gyakori vagy egyéb kitudja mire jó program de kell közben meg fogja az erőforrásokat) és ugy is fagy akkor a vinyó állapotára is rákéne nézni. Smart adatokat megnézni van e valami hiba bejegyzés. Utána akksi hogy áll nem zárlatos egy cella? Mert az is gyakori dolog és okoz ilyeneket.
-
djculture
félisten
válasz
barisj
üzenetére
Talán nem ártana ujratelepiteni a windowst mert elszemetelődött.. Ha ezt megcsináltad akkor lehet továbblépni.
perfegor17Neked is hasonló a probléma, kiírni átmenteni azt ami kell és újraparticionálás formázás.. Mivel a windows mióta létezik képtelen eltüntetni maga után a szemetet amit folyamatosan termel, időközönként ezt sajnos így kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jövedelem
- Lényegében megerősítették a Resident Evil Requiem nagy visszatérőjét
- GTA V
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest