Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
barisj
aktív tag
-
válasz
barisj #34374 üzenetére
Kösz a tippet mindenkinek, sajnos nem jöttem rá a probléma okára, úgyhogy majd egy formázással megoldom, ha lesz rá lehetőségem.
Ami a több másodperces fagyásokat illeti, nekem is hasonló gondom volt az asztali géppel anno. Akármit csináltam, még ha csak a Windows asztalán voltam, akkor is percenként befagyott néhány másodpercre, majd utána tette tovább a dolgát. Játékok során szintén megállt, azonban nem úgy, mintha szaggatna, ugyanis amikor meg volt fagyva, akkor valóban nem történt semmi, nem pedig csak nem jelenítette meg. Végül az UTP kábel cseréje oldotta meg a dolgot. Nem tudom, hogy mi köze volt mindehhez, de az segített.
-
djculture
félisten
válasz
barisj #34378 üzenetére
Ha újraraktad és semmi hülyeséget nem raktál fel (pl képernyőkimélőnek álcázott trójai program ami gyakori vagy egyéb kitudja mire jó program de kell közben meg fogja az erőforrásokat) és ugy is fagy akkor a vinyó állapotára is rákéne nézni. Smart adatokat megnézni van e valami hiba bejegyzés. Utána akksi hogy áll nem zárlatos egy cella? Mert az is gyakori dolog és okoz ilyeneket.
-
djculture
félisten
válasz
barisj #34374 üzenetére
Talán nem ártana ujratelepiteni a windowst mert elszemetelődött.. Ha ezt megcsináltad akkor lehet továbblépni.
perfegor17Neked is hasonló a probléma, kiírni átmenteni azt ami kell és újraparticionálás formázás.. Mivel a windows mióta létezik képtelen eltüntetni maga után a szemetet amit folyamatosan termel, időközönként ezt sajnos így kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest