Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

A következő témában kérném a segítségeteket.

Konfig. I5 4590; 8GB DDR3; GTX1060; 550W táp (minőségi) Samsung 250gb SSD, és egy
    2TB adat tárolásra és torrentre használt WD Green 5400rpm HDD, 1-1TB-ra particionálva.
    Az egyik part adatot tárol-nem nézegetem, a másik torrentezik, filmezek is rajta. kb 4 éves
    OP: WIN 8.1 PRO WMC
    Virusírtó: nincs telepítve. Virust, malware-t nem találtam. (panda - malwarebytes-antimalware)
    U-torrent kliens-el torrentezek.
    Töredezettség 0%

A probléma: A HDD lelassult. értsd: Torrent, és egy SD film nem fut el egy időben, de néha még egy sd film is akadozik (VLC). Hallom hogy a fej nagyon kotor minden egyed elakadásnál.
    Frissen indult gépnél, U-torrent kikapcsolva és nem is ment előtte -
    HDD sentinel trial-al méricskétem: Véletlen elérési idő. (2perces teszt) 250ms -es csúcsok
    Egyébként a sentinel semmilyen problémát nem jelez, állapot kiváló, hőmérséklet 35fok.
    Másolás lassú, de még problémamentesen fut. - frissen indult gépnél. - ha egyszer ment már a torrent kliens (de aktuálisan nem fut), az lelassítja, vagy meg is állítja a másolást.

Kérdés: kezdjek el gyorsan menteni, és kuka, vagy Formázás- ujraparticionálás még esetleg segíthet?

Előre is köszönöm.!

Új hozzászólás Aktív témák