- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drjekyll5227
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.A problémám a következő: több évig tökéletesen működött a hp 500 gb-os külső merevlemezem, erre a napokban megbolondult, a felrakott videónak a lejátszás után kb 2 perccel elment a hangja (tv-n néztem) és a mi még furcsább, hogy miután kiléptem a rendes tv csatornára ott sem volt hang. Tv kikapcs, csatornák hangja működik a kiválasztott film hangja megint 2 perccel lejátszás után elmegy és így előről. Visszadugtam a gépbe és már egyből fel is ajánlotta, hogy használat előtt le kell formáznom és nincs más lehetőség. Később már a tv se ismerte fel, atzán néha egy egy filmet lejátszott. Most ott tartunk, hogy a tv felismeri lejátssza a dolgok egy részét, de a gép egyáltalán nem látja csak RAW-ként. A másik érdekes, hogy egy sokkal fiatalabb pendrive-ra felraktam, majd az is ugyanígy behányt, de ezt már a tv sem ismeri fel. Gépben van a hiba, vagy a lemezzel? Őszintén tancácstalan vagyok, de remélem van rá valami házi gyógymód.
Segítségeteket előre is köszönömüdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest