- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
lazydog #3849 üzenetére
A Vistát azért tettem fel mert valamivel működtetni akarom tűrhetően a gépemet és az XP-t sehogy se sikerült feltelepitenem úgy, hogy kielégitően működjön (fagyások, újraindulások stb.).
Nincs SP2-s telepitőm, sima régi XP-s telepitőm van, utólag szoktam rárakni az SP2-t.Hozzátenném, hogy nem az ötszöri telepités kutyult, hanem már rögtön az ELSŐ alkalom tette tönkre az adataimat.
Hibaellenőrzésemből kiderült, nagy a valószinűsége, hogy a RAID kártyám művelte problémát.
Ezzől függetlenül lehet a memória vagy az alaplap is rossz. Ezt csak ünnepekkor tudom majd letesztelni ha hazaviszem Mo-ra a gépet."A feltelepített XP-d első változat ami nem tudja kezelni a nagy winyókat. Itt olvashatsz a problémáról."
Érdekes, mivel mióta ez az XP telepitőm van meg eddig soha nem volt gondom a nagy vinyók kezelésével. Az Xp nem egyszer lett újratelepitve és mindig látta megfelelő méretben és adattartalommal a nagy vinyóimat.
" A HDSentinellel kikapcsoltatni az automatikus CHKDSK-t (ne tegyen még nagyobb kárt). Feltenni a GDB-t. Berakni és formázni a célwinchestert."
Bocs, de ez a rész szinte kinaiul hangzott.
1. Hol kapcsolható ki a CHKDSK a Sentinelben?
2. Mi az a GDB???"Az alap hiba viszont valahol a gép hardware-e. Memóriahiba, stb... "
HDsentinel és mások is a memóriára tippeltek a Hdsentineles topikban. Végül sikerült letesztelnem a memóriát DOS módban javasolt programmal, de nem talált semmit. Szerintem meg az alaplap hibás v. a processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980 500GB M.2 NVMe SSD 3500MB/s 100/100 újszerű állapot
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest