Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Lassan egy hónapja vettem egy Samsung 320 gigás vinyót az eBoltból (SATA2, 16MB Cache), aminek kattogott a fejegysége (win telepítőben formázás meg is állt), visszaküldtem, kaptam helyette egy WD-t, ugyanilyen paraméterekkel (a beszállítójuk nem tudott samut küldeni) és ez is rossz. Sőt rosszabb, mivel első alkalommal látta a BIOS, majd mikor kiléptem belőle és újraindult a gép - hogy wint telepítsek a lemezről - akkor a telepítő be sem jött, a hardvervizsgálatnál lefagyott. RESET, majd elöjött az azóta fenálló probléma, hogy a bootnál KÉPTELEN felismerni a vinyót, FAILURE a válasz és nem enged tovább, F1-re WAIT... felirat és áll, BIOS-ba nem enged belépni. Visszatettem a régi vinyót is, az sem segít, mégha az van a bootra állítva, akkor sem.
A hiba egyébként mechanikai eredetű ennél is, mert a lemez felpörög, de utána mintha leállna és nyekereg egy picit (hasonlít a fejkattogáshoz, csak halkabb).
Na és most jön a KÉRDÉS:
1. verzió: ilyen szerencsétlen vok és a csere vinyóm is döglött, ergo gyári hibás. Mehet vissza .
2. verzió: Lehet-e hogy az én gépemben van a gond? Eléggé kizártnam tartom a táphibát, a gép tökéletesen működik a CHIEFTEC GPS350EB 101A tápommal, meg akkor sztem az ATA vinyó is kipurcana. Egyébként kipróbáltam utána ATA-SATA átalakítóval is, hátha szar a SATA tápkábel, de ugyanaz a helyzet.
Szal ha a 2.verzió esetleg vmilyenképpen életképes lenne, akkor szóljatok lécci. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest