- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thiefgold88
csendes tag
Üdv!
A következő probléma miatt kérném a segítségeteket:
Két vinyó van most a gépemben, egy 320-as Samsung és egy 500-as WD. Az utóbbi két hétben furcsa dolgokra lettem figyelmes. Kezdődött minden azzal, hogy időnként (mondjuk naponta 2-3 alkalommal) befagyott az egész rendszer kb 1-2 mp-re, amit egy fémes kattanás követett, de utána ment minden, ahogyan előtte. Ez napokon keresztül ment, aztán egyszer amikor meg akartam nyitni egy videót/fájlt (igazából akármit) teljesen lelassult a rendszer, több mp-re lefagyott. Kb. 5 perc alatt hajtotta végre a dolgot, de utána sem volt tökéletes, volt, hogy csak a restart segített. Azóta eljutottunk odáig, hogy a mai nap 4-szer indítottam újra emiatt a gépet. Néztem többek között S.M.A.R.T-ot, ami semmi hibát nem mutatott. Win7 Ultimate 64 az oprendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest