- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
Sziasztok!
Már az adatmentéses fórumba is leírtam 1x, de itt is megőpróbálom, hátha...
Valaki tudna nekem segíteni az alábbi problémakörben?Előre is köszönöm.
Van két vinyóm, egy Seagate Barracuda IV (St 380021A)80 GB, és egy Samsung 250GB SP2514N, sajnos egy táphalállal mindkettő meghibásodhatott, mert egyszerűen nem ismeri fel őket a BIOS sem, más géppel is hiába próbáltam. Azt gyanítom, hogy az elektronikájuk ment tönkre, de kellenének róluk az adatok, mert ott van az elmúlt 4-5 év levelezésem pl., amiben elég fontos dolgok is vannak, fotók stb. Sajnos egymás archiválására használtam őket, így eléggé megszívtam. Szegeden lakom egyébként, de az adatmentés érdekében utaznék is. Persze ha van vkinek felesleges elekktronikája ilyen vinyókhoz, szívesen megvásárlom, bár kéne hozzá szereznem olyan kis kulcsot is, amivel lecsavarom róla, mert az nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- OpenWRT topic
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest