- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
Sziasztok!
Már az adatmentéses fórumba is leírtam 1x, de itt is megőpróbálom, hátha...
Valaki tudna nekem segíteni az alábbi problémakörben?Előre is köszönöm.
Van két vinyóm, egy Seagate Barracuda IV (St 380021A)80 GB, és egy Samsung 250GB SP2514N, sajnos egy táphalállal mindkettő meghibásodhatott, mert egyszerűen nem ismeri fel őket a BIOS sem, más géppel is hiába próbáltam. Azt gyanítom, hogy az elektronikájuk ment tönkre, de kellenének róluk az adatok, mert ott van az elmúlt 4-5 év levelezésem pl., amiben elég fontos dolgok is vannak, fotók stb. Sajnos egymás archiválására használtam őket, így eléggé megszívtam. Szegeden lakom egyébként, de az adatmentés érdekében utaznék is. Persze ha van vkinek felesleges elekktronikája ilyen vinyókhoz, szívesen megvásárlom, bár kéne hozzá szereznem olyan kis kulcsot is, amivel lecsavarom róla, mert az nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest