Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. Gondoltam, hatha esetleg valaki itt keresne ertekes hozzaszolast a kovetkezo gepek egyikehez: 3 napja vettunk egy mosogatogepet, zanussi zds 105s. Az elso par mosogatasmosogatas utan met vagyunk vele elegedve. Ha esetleg gondom lesz vele beirom, ha nem 5 ev mulva jelentem a hibatlan mukodeset. Van egy zanussi zwg 685 mosogepunk is. Tokeletesen teszi a dolgat, ha baj lenne vele, arrol irni fogok, 5 ev mulva irok hogy minden rendben vele. Nqgyon csendes mindket gep, igaz nincsebek nagy igenyeink, de tarsashazban lakunk, es ejszaka nyugodt szivvel mosunk illetve mosogatunk, senkit nem zavqr, teglaepulet...
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Hali. Vettünk a minap egy Teka tl1-62x tipusu páraelszívót. Jo nagy ereje van, közvetlen kivezetésre tökéletes. Erejéhez képest nem is hangos. Igaz még felszerelve nincs, de ajánlom. Ha baj lesz vele, megirom.
decemberben vettünk egy zanussi zwg685 mosógépet, baj nem volt vele eddig, teszi szépen a dolgát.
Vettünk a nyáron egy mosogatógépet is, zanussi zds 105s. Szépen mosogat, 2en vagyunk rá, 2nap igy is kell, hogy megteljen, nagyjabol belefér minden, bár azért nem egy oriás, tehát kompromisszumok vannak. Meg vagyunk vele elégedve, azt teszi amiert vettük, se több, se kevesebb.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Integra #3282 üzenetére
betettünk a fürdőbe egy fregorit. kicsi fürdő, jo meleg vizzel fürdünk télen, az esetemben kb mindig folyik le a mennyezetről a lecsapódott pára a falon, majd a csempén. Eleinte féltem is, hogy majd megjelenik a penész, de tojt rá. A szobában száritottuk előző télen a ruhákat, és ott megjelent a penész a nagyon nagy hidegekben. Persze külső falak, sarkok stb. De a halálószobában nem száritottunk, és ott nem is volt semmilyen penész. Ezert most tettunk fregorit a fürdőbe, mert ott nincsenek külső falak/sarkok, meg ott dupla akkora radiátor van, mint kellene. Erre már teregetés után egy nappal kijött a penész. Gyanus ez nekem, biztos vagyok benne, hogy a ruháktól jön ki. Esetleg számithat, hogy milyen mosószerrel mosok? vagy milyen hőfokon?
-
gordonfreemN
addikt
S
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #3897 üzenetére
Bocsesz, meghalt a billentyűzetem.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a no frost-os hűtőkről?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Integra #3930 üzenetére
Annyira, mint az inox
DeFeranco: általában ezek rozsdamentes acélból vannak. De vannak minőségi szintek. Barátnőm mondja, hogy a mosogató gép miatt velünk is előfordult már ilyesmi.
Szerintem nagyon enyhe felületi rozsda lehet.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz DeFranco #3935 üzenetére
Bar azt hozza kell tennem, baratnom szerint ez nem rozsda, hanem valami elszinezodes. A rozsda az en otletem, vagyis nem teljesen rozsda a megfelelo szo, hanem oxidacio. Rozsdarol akkor beszelnenk, ha tiszta edzetlen vas lenne, nem? Hogy miert most, azt a joeg tudja.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz Retekegér #3948 üzenetére
Ha a kompresszor megy es akkor nem kelloen hideg belul, akkor a kompresszor gazhianyos lehet. Ha nem is halljatok menni a kompresszort, akkor lehet leegett (bar ezt meg a kismegszakito jelezne), vagy esetleg a termosztat.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Átfolyós elektromos vizmelegitővel kiváltható lenne szerintetek a 120literes bojlerünk?
Milyen tipust ajánlotok?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Hali urak!
Nem találom a barkácsfórumot de mivel lakáskészülék a konvektor is, igy hát szóljon a kérdés.
Parapet külső cső neve? A nagyobb átmérőjű melyen a lég áramlik be az égéshez. Köszi a megoldást ha lesz!¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz B-L-A-C-K #20508 üzenetére
Specifikáció egy dolog. Tudjuk ma már, hogy amivel ahol lehet, ott a reklám kedvéért csalnak. Nem hogy egy porszivónál, még egy több milliós autónál is. De, ki kell próbálni, nálam az electrolux amúgy is leszerepelt amikor kilyukadt 3 év után a sütője (anélkül, hogy megfúrtam volna)...
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Zanussi mosogatógép inditás után morog aztán leáll. A villogás a kezikönyv szerint nincs elég víz.
Mit ellenőrizzek le? Csap nyitva szűrő tisztítva a befolyó csövön is a kiengedő szűrőt is.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Morris #27867 üzenetére
Nincs meg nem is volt mozgatva. Először szétszedtem a kifolyó szivattyút de ok. Ugye ezzel kezd minden program. Aztán már takaritottam is tömítésig szétszedtem a tálca lefolyót is. Beeresztő szelep volt a 2. Kis vizet beenged majd zúg. Szétszedtem azt is de úgy nez ki müködik. Víz ráköt kiszerelve manual kapcsolom rá a 230at. Kapcsolja a vizet ahogy kell. Ekkor rákötöm a tartályt és megint nem megy. Tartály (labirintus tartály vagy hogy hivják) tele vizkővel az egyik kifolyója. Forró ecetes víz megoldotta a problémát.
Mindenkinek Tanulságként...¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok
lett egy bosch kgn36nl3a hűtőnk és 2 dolog nem tiszta.
Hátul a kompresszor olvadékvízgyűjtő tálcába a bevezetett lefolyócső/bordáscső egy fóliával és egy gumigyűrűvel le volt zárva.
Sehol nem írja a kézikönyve, de ezt én levettem, másképp nem látom értelmét a dolognak. Van bárkinek ebben tapasztalata?
A másik, hogy a hátlapján nincs a megszokott régi hűtőknél látható hőleadó felület, hanem le van szigetelve. Nézegettem én, hogy most ezt akkor le kell szedni vagy mi de biztos ez már másképp működik mint a régiek ezért nem bántottam. Ezt jól gondoltam?
Köszönet a válaszokért.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #34871 üzenetére
Javitanék a ventillátora 5percenkénz 2percre kapcsol be. A kompresszor pedig ahogy irtam. Ezt úgy, hogy nincs nyitogatva mondjuk egész délelőtt de hallottam hogy megy.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Csabroncka #34876 üzenetére
Megmondom őszintén nem vagyok ráizgulva a témára, csak ne fogyasszon töbet mint a 10 éves zanussi.
(illetve meglepett hogy nincs hátul hűtőrács)
Melóból kaptam, csak ki kellett választani, meg "átalakítani" a sarkot, hogy ebbe a picsa 50nm-be beférjen. Na emiatt nem volt túl sok kedvem a vásárláshoz.megkérdezem itt is hátha: nem tudja valamelyikőtök, hogy bari kartárs miért nincs fúrumon jó ideje?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen vág ide, addig a részig jó, hogy háztartási.
Olyan, minimum 1,5l-es kancsót keresek, amibe forró vizet lehet önteni teafőzés célzattal.
Nem bánnám azt se, ha vastag masszív lenne, mert a vékony verzió már elpattant a múltkor és áztatott.Tudtok segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Köszi az ötletet, ez eszembe se jutott...
Nézegetem mik vannak. Jó lenne, ha műanyag nem lógna be a tárolótérbe, lenne fedele nyáron a bogarak ellen és 1,5 l inimum.balojazz: igen, most ez megy. De jobb szeretem ha ki tudom önteni a pohárba, szedőkanaval ügyetlenkedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debian GNU/Linux
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest