Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipy
tag
Egy 30ezres mosógépnél kicsit zsákbamacska, amikor a főalkatrészek ára 10ezres nagyságrendekben mérhető. Programkapcsoló, fordulatszámszabályozó min. 20k-nál kezdődik. Jobb esetben találni bontott alkatrészt, mégjobb esetben van olcsóbb utángyártott.
Ezeknek tudatában érdemes használt mosógépbe vágni. -
B-L-A-C-K
titán
Én most vettem háztartási gépeket, utána jártan 50 millió helyen miből milyet vegyek, több szerelőt is megkérdezzem és nem javasolta egyik sem a használtan mosógépeket. 3 hónap garancia nem sok, lejár megfő benne valami fizethetsz egy csomót.
De ez csak az én véleményem, meg amit hallottam, te pénzed te fogod használni...
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
2006 elotti garo smielekt meg szbad venni, amugy ha szerelo ramongya hogy jo allapotu akkr aeg 47330-esat kispzi barmikor
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
veterán
Na hogy a fene vinné el ezt a drive-ot hogy nem lehet direct linket kinyerni a képből
Itt van a kép ph képfeltöltőre feltöltve. Sry
Maga a program le fut rendesen attól hogy az alsó lapát beleütközik, vagy megakad abba a "vízcsőbe", de szerintem tutira nem tesz jót neki. Ezért ki kellene valamit találni, hogy miért pattan ki a helyéről.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
gyvince
senior tag
igen! de az nagyon rossz valami Samsung lila fekete pontos típust most nem tudok de már a második az elsőt el vittem gariztatni mert hangos volt meg nem szívott melegedet meg minden porszívózás után kompresszor elegem lett belőle...azért néztem egy ilyet mert ez szerintem komolyabb mint a Samsung
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Morris
veterán
-
addikt
Jogos,nem figyeltem
Van egy 10 éves AEG elektormos tűzhely és főzőlap kombó,amit használtan vettük együtt 15k-ért.Kicsit kopott,de amúgy semmi baja,jól műküdik.Ennyiért,ha nem gond a barna szín és a karcos főzőlap szerintem nagyon jó vétel.
Ráadásul nem is érintő gombos,hanem süllyeszthető tekerő gombja van -
PainKiller13
őstag
válasz zoli03 #10586 üzenetére
Én nagyon soknál olvastam a motorhibát rövid időn belül, valami 25% körüli értékelésnél, azt is vedd figyelembe, hogy a legtöbb ember akkor írja az értékelést amikor megveszi, akkor meg persze hogy jó még a készülék...
És ezt nem azért mondom mert énis jártam vele így, hogy 1 év 1 hónap után kuka a 3x000-es porszívó, hanem mert én is nemrég vettem újat, és elég jól utánanéztem.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz zoli03 #10589 üzenetére
Olcsó kategóriából inkább valami electroluxot vennék, szívóerőt nézd, egyébként múltkor volt 6990ért Sencor az euronicsban akcióban, szerintem azis sokkal jobban megéri mint bármelyik samsung.
Egyébként Bosch is van már 20k alatt, Electrolux 400 watt szívóerővel, de ezeken kívül van még sok más, csak példának linkeltem kettőt, én porzsákost javaslom, kevesebb vele a macera, viszont hátránya hogy porzsákot kell venni, viszont nehezebben is megy tönkre és jobb a szívóerejük.
-
PainKiller13
őstag
válasz zoli03 #10602 üzenetére
Én sencort vettem valamivel 24k alatt, 6 év motorgaranciával. Szerintem ennyit megér az a párezer forint illetve turbófej is van hozzá. Illetve hatalmas szívóteljesítmény
Csak példaképp linkeltem azt a kettőt, amiket először találtam, nem azért hogy azokat vedd, körbe kell nézni, de samsungot én semmiképp sem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz zoli03 #10604 üzenetére
Sencor SVC8 YL már többen vettek itt, nekik is én ajánlottam, és maximálisan elégedettek. Olcsó hozzá a zsák is meg a hepa is, utóbbi tisztítható.
-
PainKiller13
őstag
-
PainKiller13
őstag
válasz zoli03 #10630 üzenetére
Hepa mosható(ettől függetlenül érdemes rendelni egy pótot), én most használtam el a 3. zsákot, 1 zsák kb 2szeri ház porszívózás(100nm a ház + ugyanennyi az emelet), Hepa az még olyan mintha új lenne, tisztítanom sem kellett.
Ez szerintem biztos, hogy jó bele, ez a csatlakozófej mindnél ugyanolyan, csak a zsák mérete a különbség, ez kisebb a gyárinál, azt nemtudom, hogy ha nagyobb az gondot okoz e, a gyári porzsák az nem teszi ki az egész tartó helyet, szóval talán a 3,5 literes zsák is jó lenne hozzá, azt itt találod meg.
Egyébként még elég új a porszívó, nemrég jelent meg, valószínűleg ezért nincs még hozzá textil zsák, idővel biztos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zoli03 #10628 üzenetére
Eldobható mikroszálas zsákot lehet kapni hozzá, illetve azzal forgalmazzák. [link] és [link].
Ezen kívül Intersparban Aspico 701M porzsákcsomag szintén jó ebbe a porszívóba (annak ellenére, hogy nincs feltüntetve rajta konkrétan a típus!)Pár észrevétel a géppel kapcsolatban, ahol a szívócső csatlakozik hozzá, ott hiányolom a gumis zárófüleket, amik a kiszálló port hivatottak megfogni. Sajnos nem tudom úgy tárolni, hogy a cső folyamatosan csatlakoztatva legyen a géphez, így mozgatásnál van, hogy szökik a por.
Továbbá a 6 éves motor garanciáról nem küldtek semmilyen papírt :\ A jótállási jegyen 24 hó teljes körű fel van tüntetve, ezen kívül egy a gépre kötött biléta emlékeztet a motorra vállalt 6 éves garanciára. Lehet, hogy a vásárlás időpontját igazolva 2 év után a gyártó még kezd valamit az esetlegesen meghibásodott motorral...
Ezen felül teljes mértékben meg vagyok elégedve a porszívóval kiegészítőkben gazdag, valóban erős és nem fújja ki a port.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz zoli03 #10738 üzenetére
Megvettem az SVC 1030-at. Nem próbáltam, de ezek után semmi előnyét nem látom az SVC 8YL-nek. Az 1030 szívóereje bőven elég, maxon szerintem sosem fogom használni, ugyanúgy 2 év garancia van rá, a motorra meg 6 év. A minősége teljesen elfogadható, sok tartozék van hozzá (bár a résszívó lehetne hosszabb, de legalább nem sok az egyben, hanem fej mindegyik külön van). Hangra elég halk (a régihez képest mindenképp), portartályt is nagyon egyszerű üríteni, úgyhogy eddig teljes mértékben megy vagyok vele elégedve.
-
TRob1
veterán
-
-
törölt tag
válasz zoli03 #28252 üzenetére
Csak a No Frost jelölésűt keresd, ha olyan érdekel. A Smart, vagy Low Frost, stb, az nem ugyanaz, csak elvileg valamennyire csökkenti a jégképződést. De használhatod pl. az árukeresőt is[link], hogy lásd az összes bolt árait, ott minden üzlet árai fent vannak. Ennek a boltnak az 5 év ingyenes garija évi kontrollhoz van kötve, 7500 Ft-os kiszállási díjjal, vagyis igen csak átverés. Máshol ha van extra gari, pl. MM, vagy itt is, akkor azért a vásárláskor fizetni kell, és nem ilyen bújtatott módszerrel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik