Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Hát, az internetbe bepötyögve a nevüket sem lettem sokkal okosabb, kapni sem igazán lehet itt. A helyedben mindenképp nevesebbet vennék, mert még azoknak sem mindig tuti a garanciális hátterük, de egy ilyen - számomra legalábbis - ismeretlen márkától nem sok jót várnék ilyen téren...
Meg kicsit gyanús az ár is egy 170 magas hűtőhöz képest, az alulfagyasztósok 60, de inkább 70.000-től szoktak lenni. Ha az ár nagyon szorít, én inkább vennék felülfagyasztósat (Electrolux, Whirlpool, Zanussi, Gorenje, stb.), valamivel kisebb fagyasztótérrel, mert azok olcsóbbak valamivel.Nekünk a döntést nagyban segítette, hogy pár környékbeli elektronikai üzletben végigtapogattuk, nyitogattuk a hűtőket, és onnantól már az eldőlt legalább, hogy milyen típusú lesz jó.
Szerintem.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
-
oceanearth
őstag
Szia!
Ilyen kés nincs. A hús vágáshoz penge kell, a kenyérhez pedig olyan aminek fogai vannak, jó nagyok.
Önélezés az kamu, ilyen nincs.Egy jó kés meg készülj fel nem olcsó dolog. Ha olyat akarsz, ami tényleg sokáig jó, az min. egy 10-es és akkor még jó áron volt. Kenyérvágásra meg jó egy viszonylag olcsóbb fogazott kés is, pl. Tramontina.
-
Ariadne
őstag
Nekem egy ilyen készletem van, tökéletes. A széles pengéjűvel nagyon szépen lehet mindenféle húst vágni és pl. hagymafelkockázást azóta semmi mással nem végzek, a recés meg morzsa nélkül vágja a kenyeret. A kicsivel meg jól beleszúrtam az ujjamba, olyan hegyes és éles.
Bár azt hallottam, hogy a mostani Fiskarsok hamarabb elvesztik az élüket, mint régen...
Szeretem ezt a céget - mivel gyártanak balkezes ollót.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Integra
titán
vannak természetesen.
erdeti japán kések.
20-30ezer ft darabja (az olcsóbbaknak)
csak hideg vízben moshatók, mosószer nélkül és elkell törölni utána és a dobozába visszarakni. viszont csodálatos eszköz, egy életen át kitart, soha nem lesz gond vele.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ariadne
őstag
Klikk ennyit találtam. Kaiser's-ben láttam nemrég, de nem volt hatalmas választék. Szegeden tudok egy Fiskars boltot, de hát az ugye gondolom nem játszik... Valami régimódi háztartási boltot kellene találni, azokban mindig szokott lenni sokféle.
Egyetlen gondom volt csak két késsel az öt-hat Fiskars közül, és ez a pontszerű rozsda. Írtam a cégnek, akik válaszoltak is, azt hiszem panaszlevelek közül az eddigi legkorrektebb és személyesebb hangú választ kaptam.
Azt írták, hogy a kés anyaga maga nem rozsdamentes, hanem a felületük van különböző módon kezelve, ezen a felületen pedig mikrosérülések keletkezhetnek. Ha ez mélyebb, mint a felületkezelés vastagsága és tartósan nedves párás környezetben tartja az ember (mosogatógép, mosogató), akkor elkezdhet rozsdásodni. De ciffel lesúrolva és megszárítva lejönnek, ha nem, adnak másikat helyette. Annyira tetszett a válasz, hogy nem küldtem vissza, a rozsdapontok meg tényleg nincsenek már meg.
-
kfron
aktív tag
Üdv!
Fiskars, Nirosta, meg társai csak nők kezébe való... pont azért nincs élük, hogy a háziasszony csak kis sebet ejtsen magán Férfiak KÉST használnak.
Ajánlom a német késeket, F. Dick, Solingen... Az előbbi egy henteskés, prímán tartja az élét, fenőacél azért nem árt hozzá. Solingen inkább profi konyhai, szakács kés, ez is nagyon jó minőség. Ha ezeket drágállod, akkor érdemes még Victorinox (Svájci), vagy esetleg Icel-ben (Portugál) gondolkodni. Az Icel a legolcsóbb 5-6k az ára és tűrhető minőségű acélból van.
A legfontosabb, hogy hiába veszel egy remek minőségű konyhakést pl: (Tojiro Japán kés 40k) meg is kell tudnod őket élezni. Nem kell félni, egy kis gyakorlással rá lehet érezni...
Kenyérvágásra pedig nyugodtan vehetsz valami olcsó fogazott kést, ahogy valaki fentebb említette... De még egyszerűbb ha szeletelt kenyeret veszel!
Önélező az népmese kategória.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest