Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
focvis
üzenetére
Ahhoz képest, hogy eredetileg csak egy festést terveztem tavaly, egész jól belejöttem a felújításba. (Jó a kivitelező, kíméli az idegeimet.
) Korábbi terveimhez képest most úgy látom, hogy 24-én költözhetünk haza, ennyi csúszás belefér. Jövő tavasszal még kidobatom a maradék fa ablakokat a nappaliból, persze jobb lett volna ezt is a múlt héten, még a parkettacsere előtt - de meg tudják oldani aránylag tisztán, kicsi rombolással. ...aztán majd 2 év múlva a fürdőszoba, aminek tkp. semmi baja, ellenben újabb 1 hét elköltözéssel jár. (Biztatgatom magam.
)Viszont! Elgondolkodtam egy szárítógép beszerzésén, amin időben neki szeretnék állni gondolkodni, nem az utolsó utáni pillanatban, kapkodva.
Probléma: a szárítás miatt magas a páratartalom a lakásban, a szekrények mögötti sarkakban itt-ott penész jelent meg, most megfelelően kezelték a festők, de nem szeretném, hogy visszatérjen. Télen nem lehet állandóan szellőztetni.
Van egy 25 éves Siemens Siwamat keskeny, előltöltős mosógépem, szerelőt nem látott még, nem szívesen cserélném le. (Hiába 25 éves, így is viccesen alacsony a villanyszámlám, kb. 4000 Ft/hó, ez persze most nőni fog a villanyosított konyha miatt.)
Mitévő legyek?
- keressek keskeny szárítógépet és tegyem a mosógépre? (pl. Siemens)
- vegyek esetleg kombinált mosó-szárítógépet?
- használjak télen is klímát amikor ruhát szárítunk? (Idén júniustól van klímánk, nem tudom még miként működik a szárító funkció télen. A feleségem állandóan mos.
)
- vegyek új mosógépet és egy szárítógépet, hogy összeépíthető legyen? (nem szívesen cserélem le a régit)
- vigyem le a pincébe vagy a garázsba a szárítógépet?Köszönöm a hasznos gondolatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Korábbi terveimhez képest most úgy látom, hogy 24-én költözhetünk haza, ennyi csúszás belefér. Jövő tavasszal még kidobatom a maradék fa ablakokat a nappaliból, persze jobb lett volna ezt is a múlt héten, még a parkettacsere előtt - de meg tudják oldani aránylag tisztán, kicsi rombolással. ...aztán majd 2 év múlva a fürdőszoba, aminek tkp. semmi baja, ellenben újabb 1 hét elköltözéssel jár. (Biztatgatom magam.
)
)