Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• focvis

veterán

válasz focvis #94026 üzenetére

Ahhoz képest, hogy eredetileg csak egy festést terveztem tavaly, egész jól belejöttem a felújításba. (Jó a kivitelező, kíméli az idegeimet. :R) Korábbi terveimhez képest most úgy látom, hogy 24-én költözhetünk haza, ennyi csúszás belefér. Jövő tavasszal még kidobatom a maradék fa ablakokat a nappaliból, persze jobb lett volna ezt is a múlt héten, még a parkettacsere előtt - de meg tudják oldani aránylag tisztán, kicsi rombolással. ...aztán majd 2 év múlva a fürdőszoba, aminek tkp. semmi baja, ellenben újabb 1 hét elköltözéssel jár. (Biztatgatom magam. :D)

Viszont! Elgondolkodtam egy szárítógép beszerzésén, amin időben neki szeretnék állni gondolkodni, nem az utolsó utáni pillanatban, kapkodva.

Probléma: a szárítás miatt magas a páratartalom a lakásban, a szekrények mögötti sarkakban itt-ott penész jelent meg, most megfelelően kezelték a festők, de nem szeretném, hogy visszatérjen. Télen nem lehet állandóan szellőztetni.

Van egy 25 éves Siemens Siwamat keskeny, előltöltős mosógépem, szerelőt nem látott még, nem szívesen cserélném le. (Hiába 25 éves, így is viccesen alacsony a villanyszámlám, kb. 4000 Ft/hó, ez persze most nőni fog a villanyosított konyha miatt.)

Mitévő legyek?
    - keressek keskeny szárítógépet és tegyem a mosógépre? (pl. Siemens)
    - vegyek esetleg kombinált mosó-szárítógépet?
    - használjak télen is klímát amikor ruhát szárítunk? (Idén júniustól van klímánk, nem tudom még miként működik a szárító funkció télen. A feleségem állandóan mos. :U )
    - vegyek új mosógépet és egy szárítógépet, hogy összeépíthető legyen? (nem szívesen cserélem le a régit)
    - vigyem le a pincébe vagy a garázsba a szárítógépet?

Köszönöm a hasznos gondolatokat!

Új hozzászólás Aktív témák