Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
focvis
üzenetére
Télen nem lehet állandóan szellőztetni.
Dehogynem, és kell is! Nem csak a pára, hanem a feldúsuló CO2 miatt (sőt, elsősorban amiatt kell!). A teregetés helyett szárítógép tök jó a párakibocsátás csökkentésére (is, meg ruhák is puhábbak lesznek), de ettől még rendszeresen szellőztetni kell. A klíma páracsökkentő funkciója csak nyáron (párás melegben) hasznos, erre hamar rájössz ha kipróbálod.
-
Nagya21
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Hali!
Nos ha klímát használsz szárítani, akkor hideg is lesz a lakásba.,.
Ha veszel egy dedikált szárítógépet (Aldis-Lidl-s) és berakod oda ahol szárogatsz, akkor lényegesen kevesebb párád lesz a lakásba, és a ruhák is elöbb száradnak.
Keskeny elöltöltősre simán felrakhatsz egy normál méretü szárítógépet, csak egy megfelelő méretü butorlap kell a 2 gép közé+spaniferrel ősszefogatod.
Bekonak van keskeny szárítógépe hőszivattyús(50cm mély), lányomeknál 6. éve hibátlanul üzemel.
Üdv Nagya -
válasz
focvis
üzenetére
#94177 koxx: Célszerűnek tűnik, ennek ellenére pici kételyeim vannak a kombinált gépek hatásosságát illetően. Pedig jó lenne...
#94183 axioma: Tudom tenni a fürdőbe egyértelműen. A garázs és a pince/tároló már necces a feleségem feltételezhető ellenállása, illetve a kevésbe steril környezet miatt. A konyha fullon lesz.
Felvetettem neki az előszobát, ez ellen tiltakozik.
Hová máshová?
Itt jegyzem meg, nem kizárt, hogy holnap mégis csak otthon alszunk már. 🤞 A kupi kellős közepén, de otthon. Gyönyörű lett a parketta (olajozott tölgy).🥰
Hőszivattyús egyértelmű.
Van pókhálónk pl. a WC-ben!#94186 tibbike01: Tibi, ha valaki, akkor Te tudhatod, hogy a német technikában bízok.
Hajlandó vagyok többet fizetni cserében a tartósságért.
De meg fogok nézni magamnak egy "washtowert".Köszönöm szépen a gondolatokat, jöhetnek még!

-
tibbike01
őstag
válasz
focvis
üzenetére
Lg Washtower!
Brutálisan jó gép. Lg weboldalról, ha vársz jó akciók szoktak lenni, de ha besétálsz az LG bemutatóterembe, ott mindig adnak 15% kevdezményt, ingyen házhoz viszik és egy másik napon ingyen bekötik neked.
Én 619 ezerért vettem a fehéret. Mire 2 gép szállítását fizettem volna, meg a gyári összeépítő keretet, ilyen paraméterekkel nagyjából ennyibe, vagy még többe is került volna.
Egy szifonba beköthető a mosógép és szárítógép része is. Burtál csendes, nagyon okos és masszív stabil gép. -
axioma
veterán
válasz
focvis
üzenetére
szaritogep nem kell furdoben legyen, csak aram kell neki, a vizet egy tok zart tartalyban veszed ki belole ilyen esetben, konnyu elvinni egy csapig/kadig
A szaritasra fokozottan igaz, hogy te'r kell neki: tkp meleg levegovel felfujja a ruhat [marmint mikor atesik kapja a levegot ellenoldalrol, szoval nyilvan kepletesen], az viszi ki a gyurodest - ezert a keskeny is meg a moso-szarito is picit kompromisszumosabb
de ha a keskeny nem a jelen helyviszonyok miatt keskeny, elore tudod huzni, akkor butorlap vagy konyhapult es ra normal szarito is felferhet, boven belulre fog esni a sulypont
ja az nyilvanvalo hogy 8 eve is mar csak hoszivattyust volt erdemes venni, ezen kivul a tisztitas hozzaferest nezd meg [pl. beko-nk van de boven jo, a havi tisztitast nem is mindig jut eszembe megejteni... de latszik a napi szuron ha romlik a hatasfok [nem olyan kemenyre osszeallva jon belole a szosz], akkor megejtem]
nalunk is volt a szaritogep elott 60+% paratartalommal kuzdes, most pokhalok vannak [nagyanyaink bolcsessege szerint csak szaraz helyen jelennek meg] -
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hová máshová?
Hajlandó vagyok többet fizetni cserében a tartósságért.