Hirdetés

2024. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36296) pomk válasza pomk (#35848) üzenetére


pomk
őstag

Bosch KGV39VL31S hűtő kellemetlen fütyülő, cicergő hang. 6. felvonás...

Pár napja írtam a Bosch vevőszolgálatnak, mivel 1 hónapja, amióta nálunk járt a szerelő (újra), semmilyen visszajelzés nem érkezett tőlük hogy hogy is áll az ügy. Ezért bátorkodtam rákérdezni, hogy böfögjenek már valamit a kedves vevőnek...
Válasz: "Tisztelt X Y!
Partner szervizünk által az .... – ös munkalapon bevizsgált KGV39VL31S típusú készüléket, vezetőségünk döntése alapján a körülményekre való tekintettel visszavásároljuk Öntől.
Kérjük, amennyiben egyetért álláspontunkkal, küldje meg részünkre a számla másolatot, valamint egy bankszámla számot, ahova a vételárat utalhatjuk. Szervizünk a készülék elszállításáról gondoskodik.
Reméljük sikerült megnyugtató megoldást ajánlanunk!
Válaszát várva, üdvözlettel!
BSH Vevőszolgálat"

Illedelmesen megköszöntem és megkérdeztem, hogy van-e lehetőség típusazonos készülékcserére, mivel ezen a hibán kívül 100%-ban megvagyunk elégedve a termékkel és sajnos az akkori akcióban már nem is kapható. Ill. az akori 2+3 év garanciás promocióról sem tudtuk hogy él-e még?

Válasz:
"Tisztelt XY!
A készülék cserére természetesen van lehetőség, azonban amennyiben az új készülék zajszintje ismételten problémát okoz, sajnos azt már nem tudjuk műszaki hibaként kezelni.
Az alábbi linkre kattintva találja aktuális promócióinkat a 2+3 év garanciával kapcsolatban, valamint a 10% pénzvisszatérítésre.
https://www.bosch-home.com/hu/promociok/hutogarancia5
Várjuk szíves visszajelzését a fentiek alapján!
Üdvözlettel:
BSH Vevőszolgálat"

Na most akkor hogy is van? Ha ismételten előjön a hiba, legyen mondjuk szériahiba, akkor az már nem műszaki hiba szerintük?! Váááát? Vicces :C

Vélemény? Kíváncsi lennék, egy ilyen kijelentéshez a fogyasztóvédelem mit szólna. :) Vagy ha mondjuk a cserét választjuk, és újra hangosabb lesz a gép mint a specifikációban előírt, akkor azt nem reklamálhatjuk meg mert az "ismételten előfordul és az már nem műszaki hiba"? Ha nem az, akkor mégis mi? :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.