Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Aktív témák
-
Daert
őstag
Ha elindulok erősítőt venni és az egyik fontos szempont hogy képes legyen a HDMI-ről a HD hangot levenni és a videójelet továbbítani HDMI-n a TV felé,akkor ezt honnan tudom?
Eladókban nem igazán bízom,mi az a jelzés ami ennek a képességére utal?
Köszönöm. -
Daert
őstag
Valaki esetleg a #46137-re??
-
Daert
őstag
Köszönöm,most megnyugodtam.Mellesleg az 1.3-as HDMI is megfelel a cálra,vagy HD hangokhoz már kell az 1.4-es?
Ha már itt tartunk,honnan tudom hogy a leendő erősítő képes az ilyen átvitelre?Vagyis erről beszélek:
"Az erősítők válaszásánál azonban egy dologra nagyon figyeljünk: az olcsóbb típusok csak HDMI passtrough-ra, átengedésre képesek, azaz nem veszik le a hangot a HDMI csatlakozóról."
Ezt figyelembe véve milyen utalás/jelzés árulkodik az erősítőn hogy képes levenni a hangot a HDMI-ről? -
Daert
őstag
Üdv.
Elolvastam az első hozzászólás nagy részét,de valamit nem értek.Ha van egy média lejátszóm amit összekötnék a házimozi erősítővel hogy a hangot így továbbítsam,akkor erre a legjobb megoldás a HDMI?Én eddig csak a coax-ot használtam.Megoldható ez az út:
média lejátszóból HDMI az erősítőbe,majd onnan ki a HDMI-n a TV-be a videó jel?
Vagy egyszerűbb maradni a coax vagy az optikaival,ezek viszont nem tudom mennyi csatornát képeset átküldeni? -
Daert
őstag
-
Daert
őstag
Köszi......
Kicsit elkenődtem -
Daert
őstag
Üdv.
2 dolgot szeretnék kérdezni.Először is, van egy Philips FR975ös házimozi erősítőm.Ehhez RCA/Coax kábellel csatlakoztattam a DVD lejátszót és filmnézés közben egyszer csak átugrik a Tuner-re és hallgatom valamelyik rádiócsatornát.Ez mitől lehet??Hogy orvosolható?
A másik dolog:Alacsony költségvetésből dolgozom és vennék egy ilyen Wharfedale centert.Érdemes ennyiért megvenni?Mit jelent a keresztváltó,tudtommal ebben nincs,de arról sincs infóm hogy ez a center mágnesesen árnyékolt-e?
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Motoros topic
- Politika
- E-roller topik
- Subaru topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest