Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
R1per2
tag
Másik tv állványt kellett választanom, mert az eredetileg kiszemeltbe nem fért volna bele az erősítő fél cm híján. Meg ez helytakarékosabb is, több minden fér bele, hogy nem olyan lábakon áll, ami alá már nem fér semmi. Picit magasabb is, ami jobb.
Ebből viszont kettőt is kell vennem, hogy minden elférjen széltében rajtaközépen lesz a tv, széleken frontok, amik így már 2x90=180cm-re lesznek egymástól. Erkélyajtó is pont ki tud még tőle nyílni, úgyhogy tökéletes.
A gond hogy 1db volt mindössze most a polcon, holnap tudok menni a másikért, majd akkor lövök képet milyen lett végül. De már rekonstruáltam ezzel az egyel + dobozok segítségével a hangzást, nagyon állat!Subnak nincs most még igazán helye, valszeg az útban lesz, mert az erkélyajtóhoz teszem a sarokba, olyan gyakran úgy sem járok ki, akkor majd elmozdítom onnan.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest