Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Belabacsi007
csendes tag
Sziasztok!
A gépemet szeretném összekötni hdmi kábelen keresztül egy házimozi erősítőre. Egy ati radeon 2600 xt kártyám van ami elvileg nem csak HD képet hanem 5.1-es hangot is tud hdmi-n kiküldeni. (Jelenleg csak szimplán a TV-be van bedugva így csak sztereon tudom hallgatni) Na már most azt szeretném kérdezni, hogy minden hdmi bemenettel rendelkező erősítő képes feldolgozni a hdmi-n jövő 5.1-es hangot? Vagy kénytelen leszek az alaplapi 7.1-s kártyámról külön bekötni a hangot az erősítőre? Az a baj, h nem találtam túl egyértelmű válaszokat seholsem. Néztem pl. a Sony STR-DH 500 és a Yamaha RX-v365 használati útmutatójukat, ahol azt írják h a hdmi mellett külön kábellel kössük be a digitális hangot, de pl. a Pioneer VSX-519V erősítőnél pedig épp azt írják h a hdmi max 8 csatorna digitális hang jelávitelre képes, és nem kéri h a hangot külön kábellel még kössük be. Kicsit össze vagyok zavarodva, úgyhoyg kérlek segítsetek!!!
Üdv!
Aktív témák
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest