Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Hajópadló(nem parketta) felújítása a realítások talaján maradva!
Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Patice #49310 üzenetére
Gyorsan átfutottam a H/K AVR-142 használatiát, hátttőőő....
Minden egyes bemeneti forráshoz be kell állítani, hogy hány csatornán akarod hallgatni a forrást és adott forrásnál melyik hangszóró, hogy legyen vágva.
Ha jól értelmeztem még azt is meg kell előre adni minden bemenetre, hogy milyen módban akarod majd használni.
Ahány bemeneti forrás, annyi beállítási kör. Hát tényleg nem egyszerű.
Aztán az elején, az első üzembe helyezéskor be kell állítani, a hangszórók távolságát méterben a hallgatási pozíciótól mérve. A következő az egyes hangszórók hangerejének beállítása teszthanggal.
Tényleg bonyolult, de ha veszi az ember a fáradtságot és sűrűn olvassa a használatit, akkor nem lehetetlen. 1 napig biztos eljátszadoznék ezzel, mire azt mondanám rá, hogy kész.
Sok sikert!
Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest