Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gabor970 #32833 üzenetére
figy,HM erősitő szinten lehet,jó a denonok előerősitője,de abszolut értelemben zenére minél kevesebb köze van a sztereonak a HM erősitőhöz,annál jobb.
valamint ugyan lehet elsőre nem tűnne fel,de elég különböző a hangképe a denonoknak, meg a roteleknek.
saját káromon tanultam meg,h a preout arra nem jó,hogy ne kelljen dugdosni a hangfalkábelt ide-oda.egyszerűen nem jön létre a hangtér.nem hiszem,h jelentős különbség lenne az én 840es rotelem, 2309es denonom,meg Dorian 940es rotelje és a 2809es denonja között
ha jól tippelem, a nálam hallott produkció maitt vettél, Dorian rotelt,nem?
a fos cat kábeleimmel, szar akusztikájú szobámból is lejött ezek szerint,h érdemes a márkával foglalkozni....bocsi a szarkasztikus megfogalmazásért, de az elmúlt pár hét nagyon lehozott itt is meg az avx-en is.annyira határozottan meg akarják mondani,hogy miért szar a láncom,miközben eddig bárki,azaz bárki jött, nem mondta,h gázos.
Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, dobozos, temus laptop állvány ingyen elvihető
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest