Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Warter
addikt
-
törölt tag
-
xtremetuning
addikt
Kedvenc mondásom : Sötét vagy, mint a vakond zsebe....
Béci tőlem idéz engem.....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
BBéci
legenda
válasz ricsik #22356 üzenetére
Ennél a kábelnél megdöbbentően csekély az 1 és a 15 méteres közti különbség, általában négy-hatszoros szokott lenni.
Egy telefonhívással utánajártam, tényleg ennyibe kerül.
Ehhez képest az én 49900 forintos Profigoldom iszonyúan sokba került, ha a minőséget nézzük.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz xtremetuning #22358 üzenetére
Egy jobbat tudok nála, amit ismerős-barátom tesztelt és én hiszek neki.
Nordost - Silverscreen...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
BBéci
legenda
válasz xtremetuning #22359 üzenetére
Az előbb Johnny emlegetett valami kábelt, amit fognak árulni és képminőségben veri a Nordostodat, az ára valamivel alacsonyabb lesz.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
xtremetuning
addikt
Végre Te is bevásároltál valami túlárazott cuccot....
(...amikor a hóhért akasztják...)
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Tonyo
őstag
Dali concept 6 álló pár vagy jbl es 80as szerintetek?
-
BBéci
legenda
válasz xtremetuning #22361 üzenetére
Csak nem képzeled, hogy megvásároltam?????? Tesztre van nálam már két éve.
-
zolaas
senior tag
Ezekről a dobozokról vmi infó?
Mordaunt-Short MS906
Mozi, zene, nem feltétlen ebben a sorrendben.
Jó áron adnák őket.Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
Tonyo
őstag
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Még nem tudok hallgatózni itt kint Belgiumban, es 80 as azért merült fel mert hazafele menet, meg tudnám venni Németországban,darabja 50 ezer. Meghallgatás nélkül viszont rizikós.
-
BUMBI07
csendes tag
Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a z összeállitás jó egy 3. emeleti panelben filmezéshez?:
Samsung C450 mediaplayeres és Samsung HT-C350 házimozi rendszer.
Hangfalak elég kicsik,nemtudom van e valakinek tapasztalata a teljesitményéről.
Panelba nemhiszem hogy hasznát venném egy nagy teljesitményü rendszernek,
Szomszédok nehezen tolerálnák. -
fatallerror
addikt
-
Dorian
félisten
válasz fatallerror #22371 üzenetére
Én szoktam Dream Theater-t, Amorphist vagy éppen Marilyn Manson-t is hallgatni, nyugi
Más: Elképesztő, és álmomban nem gondoltam volna, hogy egy sz...ros dvdplayeren (Pio DV490) is simán meghallatszik a tápkábel forgatás Lehet kölcsön kérem haverom NAD CD playerét, azzal mit tud a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
nyurga82
tag
Mi a véleményetek erről ? Egy Kef IQ50-es szetthez vagy egy Polk TSi 400-as szetthez képest? Valaki hallotta már? Kinél mi lenne a sorrend?
-
nebulo5
senior tag
válasz BUMBI07 #22370 üzenetére
Valóban nem kell nagy teljesítmény a panelba. Bár egy erősítőt nem kell mindig "csutkára tekerve" hallgatni. De azért a halkabb moziélmény is jó hangminőséget érdemel. Ettől az egybenketyerétől biztosan találhatsz normálisabb hang minőséget.
Ajánlott lenne visszaolvasni jó sokat a topicból! Nem egy alkalommal ki lett már tárgyalva az ilyen "bögre szettek" hangvilága.[ Szerkesztve ]
Üdv: nebulo
-
fatallerror
addikt
válasz Dorian #22372 üzenetére
manson jó
én ezeket hallgatom rendszeresen, egy részét már koncerten is hallottam: U2, red hot chili peppers, the killers, bruce springsteen, muse, foo fighters, snow patrol, black eyed peas
amik meg időnként előkerülnek hangulat függő, elég vegyes, néhány példa: queen, beatles, elvis, johnny cash, led zeppelin, bob marley, jimi hendrix, hans zimmer stb
tehát főként rock de bármit meghallgatok ha tetszik
don't tell me what i can't do!
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Onkyo sr 608..vélemény?tapasztalat?
Köszi -
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Melyik most a legjobb, legkedveltebb BD lejátszó? Én ezzel szemezek. LG BD570. Ebben az árkategóriában érdekelne esetleg más megoldás is. Fontos, hogy ne válogasson a HDD-ről lejátszható fileformátumok közt. Legyen mindenevő. És amit lejátszik abban minőségi legyen.
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
BBéci
legenda
válasz nebulo5 #22375 üzenetére
Csak a bögreszettek miatt kár lenne visszaolvasni, egyetlen hárombetűs szó elég a hangminőségükre: fos!
Az elkeserítő, hogy a komoly, drága rendszerekről azt hiszik, csupán hangerőben múlják felül a gagyikat. Előfordul, hogy éppen e tekintetben nem tudnak többet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fatallerror
addikt
válasz hello28 #22377 üzenetére
amikor már max 3-5ra szűköl a kiszemeltjeid listája onnantól már nem tud itt senki segíteni, meghallgatod és eldöntöd h a te ízlésednek,igényednek megfelel...
pont ezzel idegeltem ki a fórumtársakat úgy egy hónapja (most már csak az álmodozó hülyegyerek vagyok, nem a túlsok hülye kérdést feltevő )don't tell me what i can't do!
-
MaTTeS
senior tag
válasz ricsik #22356 üzenetére
Jólvanna... Nem volt időm megnézni a 15m árát
Beléptem a Polk Audio tulajdonosok körébe egy PSW 125 cseresznye színű mélynyomóval.
Néztem én a méretét megvétel előtt, de mikor szedtem ki a dobozból akkor szembesültem vele mekkora nagy doboz ez
Lassan 4 órája megy rajta halkan a zene, szépen lágyulnak el a mélyei. Úgy érzem jó társam lesz egy pár évig -
Pgabor79
aktív tag
Hangfalkábel kérdés:
Ezek közül melyiket ajánljátok? Esetleg más javaslat hasonló árban?Amúgy majd C6-hoz kellene, de már most nézelődöm...
Nem tudom drágább kábel célszerű-e, illetve mennyivel adna nagyobb élményt mondjuk egy 1000-2000 forintos kábel?[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Helló Mindenkinek!
Holnap lesz a nagy nap megyek erősítőt venni!
Kívánjatok nekem egy jó nagy kalappal.Hogy legalább ezzel se keljen fárasztani a fórumtársaimat.
Utána hangfal kérdések tömkelegét zúdítom rátok.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz ToxLee #22398 üzenetére
Várjuk a teszt eredményeket!
Már mint amit lehet 1 naposan eredménynek nevezni.
Listán van nekem is a Dali.
Vidala:sajna nem tudom párosítva próbálgatni,de szerintem H/K- nál mindegy,hogy melyik készülékét veszem.Majd ha már meg lesz akkor haza viszem és majd ,Magyarba veszek hozzá hangfalakat.Próbával![ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
válasz ToxLee #22398 üzenetére
Onnan, hogy elkértem egy barátom kábelét tesztre. Az övé valami ismeretlen volt kb 1000 forintos, de határozottan jobban szólt vele a C6. Csak azért nem cseréltem le eddig, mert megvárom az új erősítőt. Akkor megy a levesbe minden kábel: hangfal, hdmi, optikai, sub. Sajnos ezekből mindegyikből fos kategóriát vettem. Viszont a leckét megtanultam.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest