Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz hello28 #21779 üzenetére
Nem azért kell "elfelejteni" mert nem tudják rendesen, hanem a minőségük hagy kivánnivalót maga után. Ha egy kicsit (tényleg kicsit) hozzá tudsz tenni az összeghez akkor Pioneer VSX920 vagy Denon AVR 1611 belefér.De még gyüjtsél hozzá hogy Pioner 1020 vagy Denon 19810 vagy 1911 beleférjen.Szerintem.
És a WD TV live kezeli a Dolby TrueHD és a DTS teljes HD vállfaját. HDMI csatlakozó tudja ezeket továbbitani[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz hello28 #21783 üzenetére
Nekem Marantz 4001 van. Én is sokat agyaltam mostanában HD-s erősítőre váltáson, de rájöttem, hogy 1. Nem valószínű, hogy túl sok BD lemezt veszek mostanában, 2. Az sem, hogy túl sok HD hangú filmet
töltök levagyis jutok hozzá mert k. sok helyet foglalnak, ezért aránytalanul sokba kerülne a váltás, mert egyebekben teljesen elégedett vagyok a jelenlegi erőlködővel. WD-vel milyen gond lehetne?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Z0mbi
senior tag
válasz hello28 #21790 üzenetére
Szia
Mielott elegetsz 100 rongyot a hd hang kedveert nezz utana hogy a WD tv live -od tenyleg tudja e a DTSHD-MA es TrueHD pass-through-t. Ne a dobozan keresd a logot mert az csak azt jelenti hogy a formatumot ismeri. Viszont licens hianyaban lehet hogy csak 2.0 ra lekeveri (vagy jobbesetben a DTSHD-MA nal a core -t kirakja a HDMI-dre)
Szoval nez szet wd forumokon. Gyanitom nem tudja a HD hangokat bitstream-elni ahogy van az erositohoz -
Gergőke88
addikt
válasz hello28 #21797 üzenetére
Szia!
Nekem egy Wd TV Live-om van, és a Dts- Hd Ma esetén csak a magot adja ki, tehát az erősítőn is csak a dts logó világít (Denon 1311). Szerintem jobban jársz ha nézel egy Dune készüléket, én is azt tervezek. Egy Dune Smart is tőkéletes már, kiadja a hangokat, illetve lejátsza a menüt is blu-ray dvd esetén. -
ricsik
őstag
válasz hello28 #21779 üzenetére
Nekem is Concept 6 szettem van, de szerintem is inkább 100 fölött vegyél hozzá erősítőt, mert megérdemli. Én is jó ideje a Denon 1911, Onkyo 608 ás HK 155/160 255/260 közt vacilálok. Nem azért mert nem tudok dönteni, hanem nincs meg rá a keret, így ráérek agyalni rajta melyik legyen. Én a HK felé húzok. Szerintem ez a kategória hozná ki a legtöbbet a C6-ból. Nagyobb kategória viszont már nem biztos hogy megérné, nem hozna annyi javulást.
-
Tuib
aktív tag
válasz hello28 #21863 üzenetére
Szia!
WD TV Live a HD hangok közül egészen pontosan csak a Dolby TrueHD-t adja ki. A DTS-HD semmilyen változatát nem tudja, helyette csak a DTS core-t tolja ki. Ennek oka, hogy a WD nem licencelte a DTS-HD, és amíg nem teszi meg, frissítés szinten sem fog megjelenni.
Jómagem pont emiatt vettem DUNE-t, pedig a WD TV Live sok dologban jobban tetszett
Tuib
[ Szerkesztve ]
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
Tuib
aktív tag
válasz hello28 #21869 üzenetére
Megfelelő rendszernél igen. Nálam volt előre lépés, a NAD - Dynaudio kombó igen szépen interpretálja a különbséget.
Ha tudsz, hallgass meg egy ilyet a saját rendszereden, és döntsd el.
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
Tuib
aktív tag
válasz hello28 #21871 üzenetére
Háát sztem határeset.
Első körben rakd össze ezeket, nyugodtan hagyd meg a WD TV-t, és aztán majd eldöntöd. TrueHD-t tudsz hallgatni vele, az már meg tudja mutatni a különbséget, erre remek a Dark Knight
Sztem DTS-ből is jó hangokat lehet előszedni, plusz vannak PCM sávval ellátott ISO-k is (legutóbb a "300" nál láttam) azokat is tudja.
-
Dorian
félisten
válasz hello28 #21871 üzenetére
Magnat helyett inkább egy Polk Audio psw 125-öt válassz.
Ha teheted, akkor a nagyobb Denont.
DTS és DD inkább azért van különbség, mert az angol nyelvű dts hangsáv jóval nagyobb bitrátájú szokott lenni, mint a magyar DD. Ugyanolyan bitrátával szerintem ugyanolyan minőséget kapsz.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tuib
aktív tag
válasz hello28 #21877 üzenetére
Ha összerakod, akkor HD-ből lesz TrueHD (sztem ez kb ugyanolyan jó tud lenni, mint a DTS-HD bár tudom, hogy szabvány szerint a DTS-HD lehet jobb ) illetve LPCM. mindkettő meg tudja mutatni, milyen a HD hang a sima DD-hez vagy DTS-hez képest, és tudsz dönteni, kell-e az a plusz ~40k, hogy legyen DTS-HD (DUNE tutibiztosan tudja, lehet valami olcsóbb cucc is, azt nem tudom)
Ami a szettet illeti, sztem teljesen korrekt rendszer, megfelelő szinten vannak a komponensek, szépen építkeznek majd egymásra.
A HD élmény csalóka tud lenni, iszonyatosan filmfüggő (és gondolom hangmérnök) melyik formátumból mit tud kihozni. hallottam már sima DTS szintű DTS-HD-t és kimagaslóan jó DTS-t is.
Tuib
Szerk: A subnál igaza van Doriannak, egy polk tényleg jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kaci70
csendes tag
válasz hello28 #21808 üzenetére
Esetleg ha segít, nekem egy Egreat EG-M34A lejátszóm van. Engem is foglakoztatott a téma már mint a HD hangsávok lejátszása, és ezért elvittem a kütyüt a pécsi MM-be, összekötöttem egy Denon 1911-es erősítővel, mert sajna nekem nincs HD képes erősítőm otthon. A légyeg , hogy simán játszotta a DTS-HD MA hangsávot ez erősítőt gyönyörűen világított a HD jelzés, bár hozzáteszem , hogy úgy tudom TrueHD-t nem kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz hello28 #22046 üzenetére
Egyik fórumtársunk vett ilyent nemrég. Szerinte hangminőségben simán verte a H/K 255-öt, ez alapján az 1611-es Denont is.
Jó lenne más véleményeket is hallani, nekem kicsit furcsa az alacsony felvett teljesítmény, és keveslem az optikai és koax bemeneteket.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz hello28 #22048 üzenetére
KTTech-nek van ilyen. A következő, az 1601 150ezer körül van. Az 1501 a korábbi 3000-es, az 1601 a 4000-es széria helyére lépett.
Digital Optical In 2
Digital Coaxial In 2
Felvett teljesítmény 250W. 7x50 pedig =350 Érdekes.
Az én 4001-emnek még 500 volt, nem hiszem, hogy 2x hatásfoka lenne ennek az újnak...[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz hello28 #22053 üzenetére
Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy jó ez az 1501-es Malac, csak azért jó körüljárni a témát, mert elég új darab. Ha a bemeneti teljesítmény 80%-át vesszük kimenőként 5 csatornára, akkor az 40W/ch, ez 30m2-re is bőven elég, csak nekem nem igazán szimpatikus ez a marketing.
-
BBéci
legenda
válasz hello28 #22053 üzenetére
Az erősítés technikája nem igazán fejlődött az elmúlt 7 évben, viszont a Panák akkoriban még jobban el voltak maradva a versenytársaktól, mint manapság.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MaTTeS
senior tag
válasz hello28 #22290 üzenetére
Ehhez mit szólsz? Yamaha RX-V467
-
bozont
veterán
válasz hello28 #22287 üzenetére
Akkor egy kis reklám , nekem nemsokára eladó lesz a Yamaha RX-V 467 erősítőm, még alig 2-3 hónapos, bolti garival. Nem igazán van kibékülve a PC-mel ezért inkább lecserélem. A HD hangokat is tudja, mérőmiki is van hozzá, jó kis darab, főleg mozi terén.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz hello28 #22296 üzenetére
Szia!
A itt a hardverapron, meg a avx meg avforumon is árulj osztraksajt egy Harman kardon avr 255 öset 110ért van kirakva, de ha komoly a szándékod 90ért oda adja neked. vagy bárki másnak is Annyiért meg tényleg a legjobb vétel, én is ilyet vettem, rengeteg csatlakozási lehetőség jó hang. Szerintem jobban járnál vele mint egy denon 1611 el. Csak nézd meg mennyi csatlakozót lespóroltak róla a tavalyi modellhez képest.Nekem meg közbe sikerült egy Dali concept 6os párt szereznem újonnan 80ért. Csak még el kell juttatnom Debrecenbe, de legjobb ár volt érte
-
fatallerror
addikt
válasz hello28 #22377 üzenetére
amikor már max 3-5ra szűköl a kiszemeltjeid listája onnantól már nem tud itt senki segíteni, meghallgatod és eldöntöd h a te ízlésednek,igényednek megfelel...
pont ezzel idegeltem ki a fórumtársakat úgy egy hónapja (most már csak az álmodozó hülyegyerek vagyok, nem a túlsok hülye kérdést feltevő )don't tell me what i can't do!
-
BBéci
legenda
válasz hello28 #39540 üzenetére
Azokat lehet álló helyzetben használni, amelyekben a magassugárzó és a mélyközepek mértani középpontja egyvonalba esik. Ez a sugárzási karakterisztikát befolyásolja.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Apple notebookok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- Cambridge audio Evo150 All-In One erősítő,streamer,dac!
- Logitech Z407 2.1 80W hangfal mélynyomóval bluetoothal
- Hifiman Ananda Nano + Litz szerkezetű réz szimmetrikus kábel 2m
- Új Ultimate Ears Megaboom 3, bontatlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest